Wednesday, December 22, 2021

Fängelseuppsats

Fängelseuppsats



På Benthams tid motsvarande ungefär tiden för de amerikanska och franska revolutionerna där fängelseuppsats ingen aning om ett straffanstalt i sig: det fanns istället His Majesty's Penal Colony of New South ales, jag. Våld i kriminalvården i USA är något som har funnits med oss ​​ett bra tag, fängelseuppsats. Fängelsesystemet. com - Ta onlinekurser. Han ser fängelseuppsats om fängelselivet med en viss känsla av nostalgi och säger till sin flickvän, "Jag älskade det där inne. Det är ett resultat av många saker i samhället och det straffrättsliga systemet, och det måste förändras om Amerikas fängelser ska förbli effektiva och livskraftiga.





Liknande ämnen



Offentliga fängelser vs. Privata fängelser Inledning De flesta kommer aldrig att göra det fängelseuppsats till fängelse i sitt liv, fängelseuppsats. Med åren har drogkriget blivit ett kontroversiellt ämne som väcker bråkdebatter. Droger är onekligen populära; miljontals amerikaner använder och missbrukar. Enligt Alfred Blumstein och Joel Wallman är hälften eller mer av alla grova brott narkotikarelaterade. En tredjedel av fångarna i statliga fängelser har begått narkotikarelaterade brott. Narkotikakriget har varit […]. Fängelse och fängelsesubkulturer Interaktionen mellan interner inom ett fängelse och deras beteenden har alltid varit särskilt intresserad av psykologer.


Visst, institutioner är utvecklade så att det finns strikta regler för att ge struktur åt de intagna. Från begränsad tillgång till utomhus eller cafeterian, till vilka jobb som fångar […]. Problemet med ungdomsbrottslingar och tonåringar som är inblandade i brottslig verksamhet är ett problem som skolor, polis och rättsväsende samarbetar för att lösa, fängelseuppsats. Ungdomsrättssystemet inrättades av regeringen så att människor kan hitta ett sätt att ändra tankesätt och hjälpa till med rehabilitering av barn […]. Inledning USA fängslar fler människor än någon annan nation i världen Mann. Fängelsesystemet kostar USA över 80 miljarder dollar i driftskostnader, och majoriteten av fångarna sitter fängslade för icke-våldsbekämpande narkotikabrott, av vilka många är förstagångsbrott utan våld som sitter fängslade i årtionden ibid.


Eftersom[…]. Kriget mot drogerna började på 1900-talet och syftade till att ta itu med marijuana- och opioidepidemin som plågade USA. Kriget mot droger, som förklarades i s av president Richard Nixon, riktade sig främst mot ickevåldsbrottslingar och resulterade i en oöverträffad tillväxt av U.S.A. straffsystemet och har kritiserats för […]. Ekonomiska effekter av kriget mot droger på fattiga minoritetsfamiljer Inledning Sedan kriget mot drogerna började har U.S. Kriget mot droger syftar vanligtvis på […]. Drug Enforcement Administration två år senare. Som fängelseuppsats av initiativet ökade president Nixon finansieringen […], fängelseuppsats. Många barn och tonåringar växer upp idag utan ordentlig vägledning och föräldrarnas disciplin som är avgörande för minderåriga att fängelseuppsats laglydiga medborgare.


Att skolka i skolan eller att dricka mindreåriga kan vara sätt som kan ge en minderårig plats inom ungdomsrättssystemet. Många barn och tonåringar får reda på den hårda vägen hur […]. Frågan om massfängelse på grund av narkotikarelaterade brott är ett mycket debatterat ämne, särskilt i USA på grund av den rådande statistiken, fängelseuppsats. Idag har U. Faktum är att U. är landet […]. Den vederbörliga rättsliga processen brister, eftersom många människor går ner i rättssystemet och blir straffade även om deras rättigheter inte tillerkänns dem på ett korrekt sätt. Ojämlik rättvisa är en […]. Förhållandet mellan etnicitet, könsskillnad och kriminalitet i U. K är ett ämne för forskning, statliga undersökningar också fängelseuppsats allmän oro. Enligt 95 §, fängelseuppsats, av straffrättslagen regeringen har också samlat in en årlig statistik baserad på ras, kön och brottsfrekvens.


Etnisk skillnad Enligt den officiella statistiken […]. Vi får lära oss att slaveriet upphörde för tusentals år sedan. Fängelseuppsats slutet innebar att afroamerikaner äntligen skulle bli fria. Efter år och år av kämpande för jämställdhet hände det äntligen. Civil Rights Act av […]. De flesta av klagomålen har olika tillämpningar av dödsstraff, polisbrutalitet, rasprofilering, fängelseuppsats, olikheter i straffmätningen och olika behandling av minoriteter av det straffrättsliga systemet. Allt som händer i domstol antas vara lagligt och tas i beaktande, att ditt liv kan vara på spel och hur många år som spenderas […]. Återfallsfrekvensen av kvinnor efter att ha slutfört ett missbruksprogram under fängelse Sammanfattning Kvinnor med substratumtal är mer trovärdiga att vara komplexa med brott som uppstår i fängelse.


Som kvinnliga uppnå kriminalvårdssystemet, är det befallande för fängelseuppsats samhället för dem att återinföra från denna förebråelse i riktning mot att återinträda i sitt deltagande […]. Krig mot droger Kriget mot droger är ett krig mot människor och ett krig mot framsteg, sa Michael K Fängelseuppsats i sitt CNN-stycke, fängelseuppsats, Kriget mot droger är krig mot människor, fängelseuppsats. Fängelseuppsats Det kan inte förnekas att det amerikanska rättssystemet är i stort behov av seriösa reformer. För de flesta, fängelseuppsats, ungdomsrättssystemet kanske inte verkar så viktigt jämfört med andra pågående frågor i vår nation.


Ungdomssystemet skapades för ungefär ett sekel sedan för att förhindra ungdomar från hårda straff. Att istället få dem rehabiliterade beroende på deras behov eller agera engagerat. Det sätt på vilket ungdomsrättssystemet fungerar är att unga överträdare kommer in i ungdomsrättssystemet av brottsbekämpande myndigheter. Deras fängelseuppsats lagar är olika och de varierar från stat […]. Med USA som har en högre fängelsefrekvens än de länder vi ansåg vara autokratiska som Iran, Kina och Tyskland skulle man hoppas att kriget mot drogerna som implementerades på s snart skulle ta slut, återigen skulle man hoppas.


Från den orättvisa användningen av fångar som är satta för att hjälpa samhället […]. Som den mest förbjudna boken i Amerika är en grafisk roman för tonåringar, fängelseuppsats, This One Summer av Mariko Fängelseuppsats. Alla de fem mest förbjudna har HBT-karaktärer. Av de tio bästa var alla utom två skrivna för förbjudna grundskoleelever. Censur av böcker är ett globalt fenomen, […]. Överbefolkning i fängelser har ett antal källor. De höga frekvenserna av vanliga återfall i brott är den viktigaste källan. Bland de många värk och smärtor för kriminalvårdsavdelningen, bland andra problem, är fängelser överbefolkning, fängelseuppsats. Det är fängelseuppsats min åsikt att överbeläggning i fängelser är nästan som en form av sjukdom som fängelseuppsats till […].


Mellan och amerikanska fängelser har markant ökat i storlek för att hysa den 77-procentiga ökningen av fångarpopulationer. Welch, Detta fenomen inträffar i en global fängelseuppsats med den genomsnittliga dagliga befolkningen närmar sig fångar från och med. Denna siffra representerar en årlig ökning på 6 procent från föregående […]. Överbefolkning i fängelser Överbefolkning i fängelser är ett problem. Det är ett problem eftersom fångar inte har det minsta utrymme som krävs. Förhållandet mellan fångar och personal är fruktansvärt i överfulla. Psykiska problem ökar på grund av att man sitter i ett överfullt fängelse, fängelseuppsats.


Psykiska problem ökar på grund av […]. Analys av överbeläggning i fängelser Överbeläggning i fängelser har varit ett brett ämne i USA i decennier nu. Denna fråga har varit den bidragande faktorn till våld i fängelser, fara för säkerheten, fängelseuppsats, ökning av psykiska problem, fängelseuppsats, dålig sjukvård och bristande rehabilitering. Överbefolkade fängelser har varit ett vanligt ämne i media och har kommit till […], fängelseuppsats. Rasprofilering är ett utbrett ämne som drar i hjärtat av människor över hela Amerika. Rasprofilering påverkar så många människor eftersom regeringstjänstemän som brottsbekämpande myndigheter och U. domstolar tros använda denna teknik. Regeringstjänstemän och brottsbekämpande myndigheter har utövat rasprofilering, men regeringen måste förstå hur man behandlar […].


Dödsstraffet för både Perry Smith och Dick Hickock var det bästa. Att få dem döda innebar fred för allmänheten och rättvisa för deras brott, fängelseuppsats. De har begått andra brott i sin tid som checkfusk och stöld, fängelseuppsats. Även om de båda skadades i olyckor var de fortfarande friska nog att […]. När vårt samhälle fortsätter att växa, ökar också mängden fängelseuppsats som blir involverade i ungdomsrättssystemet. Det har blivit något som amerikanerna är alltför bekanta med. Ungdomar som är involverade i ungdomsrättssystemet har ofta missbruksproblem tillsammans med många andra problem som inkluderar: psykiska störningar, gängtillhörighet, fängelseuppsats, […].


Att vara invandrare kräver sårbarhet, tillit och mod. Speciellt när det är att undkomma skada och fördomar. För transpersoner är det ännu svårare, inte bara flyr de fängelseuppsats för det mesta upplever de liknande övergrepp när de befinner sig i immigrationsanläggningar. Transsexuella kvinnor utsätts för sexuella övergrepp, nekas medicinsk vård och går igenom betydande psykiska trauman […], fängelseuppsats. Detta är en lyx som de flesta av befolkningen i allmänhet upplever, men inte allt. Schizofreni vet aldrig helt vad som händer inom […]. Krig mot droger Kriget mot droger har haft en stor inverkan på samhället i USA.


Kriget fängelseuppsats läkemedel fängelseuppsats en kampanj som leds av USA fängelseuppsats regeringen är syftet att minska den illegala narkotikahandeln, fängelseuppsats. Över hälften av de fängslade […]. Uppsatsexempel. Uppsatsämnen. Mest populära uppsatsämnen om fängelse utarbetade av våra experter:. Offentliga fängelser vs, fängelseuppsats. Privata fängelser Offentliga fängelser vs, fängelseuppsats. Definitionen av drogkrig Genom åren har drogkriget blivit ett kontroversiellt ämne som framkallar grälande debatter.


Fängelse och fängelse subkulturer Fängelse och fängelse subkulturer Interaktionen mellan interner i ett fängelse, fängelseuppsats, och deras beteenden, fängelseuppsats, har alltid haft ett speciellt intresse för psykologer. Ras, brott och ungdomsrätt: frågan om rasskillnader Problemet med att ungdomsbrottslingar och tonåringar är inblandade i brottslig verksamhet är ett problem som skolor, polis och rättsväsende arbetar tillsammans för att lösa.





personlig konfliktuppsats



Detta är ett försök att upprätthålla lag och ordning i samhället. Utan dem skulle brott vara överskattade och människor som bryter mot lagen kommer att förbli ostraffade, så de skulle fortsätta att begå brott upprepade gånger. Det finns olika strategier för att bemöta sådana våldsamma beteenden. För det första kan våld kontrolleras genom övervakning och ledning. För det andra kan det finnas adekvata tjänster i fängelset. För det tredje kan det säkerställas att fängelset tjänar sitt fängelsesyfte. Den femte punkten är att det bör skapas mindre bostäder än de nuvarande. Slutligen bör det finnas rådgivningstjänster för att hjälpa fångar som är specialiserade på relationsutveckling samt att hantera våld och ilska.


Detta är i ett försök att säkerställa att de som framgångsrikt genomför ett sådant rådgivningsprogram belönas med personliga incitament. Parole, ett koncept för fängelser och fängelser används för att låta fångar avtjäna den sista delen av sitt straff i samhället baserat på tydliga villkor som en villkorlig tjänsteman upprätthåller. Frigivningssystemet kräver att fångar avtjänar en tredjedel av sitt straff innan de ansöker om villkorlig frigivning. Panelen som består av villkorliga medlemmar utvärderar sedan fångarnas register och avgör om fången har en god chans att stanna som laglydig medborgare eller inte. Om dessa villkorligt nämndemedlemmar anser att villkorlig domskandidat är positivt, släpper de vanligtvis den fången i enlighet med de föreskrivna villkoren.


Dessa villkor för villkorlig frigivning inkluderar avhållsamhet från alkohol eller droger, anställning, regelbunden övervakning och permanent uppehållstillstånd. Detta innebär att fången går tillbaka till samhället för att börja följa villkoren för villkorlig frigivning. Den tilldelade villkorliga tjänstemannen kommer att iaktta sin överensstämmelse med villkoren för frigivning. Sanningens roll tros fungera avskräckande för brott eftersom brottslingar är medvetna om att om de arresteras kommer de att avtjäna straffet i fängelse. Våldsbrottsoffer kan till exempel garanteras att brottslingarna kommer att avtjäna straffet mot dem Earley, Earley, P. The Hot House: Life Inside Leavenworth Prison. New York: Random House Publishing Group. Schmalleger, F. Criminal Justice Today 10:e upplagan. New Jersey: Prentice Hall, Inc.


Behöver ett skräddarsytt uppsatsprov skrivet från grunden av en professionell specifikt för dig? certifierade skribenter online. Fängelsernas roll i samhället. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter kommer vi att anta att du godkänner vår policy för cookies. Innehållsförteckning. Inledning Kropp Slutsats Referenser. Det är känt att inom fängelserna genomgår de intagna en process där de förvandlas från medlemmar av samhället i allmänhet till medlemmar av ett fängelsesamhälle. Reglerna, ansvaret, skyldigheterna och relationerna är alla väldigt olika för omvärlden.


För att förstå det samhälle som skapas när en grupp kriminella hålls samman, har forskare studerat fängelselivets sociala dynamik. Dessa forskare har börjat förstå förändringarna i en interns psykologi när de förvandlas från en traditionell medlem av det mänskliga samhället till en medlem av ett fängelsesamhälle. Den här uppsatsen kommer att diskutera utvecklingen av fängelset... Referenser Clemmer, Donald. Fängelsegemenskapen. New York: Rinehart. Foucault, Michael. Disciplin och straff: Fängelsets födelse. New York: Vintage Books. Giollombardo, Rose. pdf Giollombardo, Rose. Society of Women: A Study of a Women's Prison. New York: John Wiley and Sons.


underjordisk känsla och dammiga korridorer kantade av sönderfallande väggar. Uppenbarligen har den amerikanska allmänheten en fascination av fängelser och av dem som tvingas leva inom sina höga murar på grund av att de begår brott mot samhället. Men i slutändan är det inte så mycket fängelserna som fascinerar människor utan vad de symboliserar, att vara rädslan för det okända, rädslan för mörka platser där incidenterna som inträffar inom deras väggar bara är kända för fångarna och vakterna. Fängelser och fängelser representerar också instängdhet och fråntagande av frihet och frihet. Kanske vill de som är fascinerade av fängelser bara kliva...


Referenser Casey, Maura J. 11 maj, bara på besök. Fängelser Det amerikanska straffrättsliga systemet kan delas in i tre komponenter: brottsbekämpning, domstolar och korrigeringar. Var och en har sina egna unika problem och utmaningar som de måste möta för att uppnå sitt kombinerade mål att säkerställa säkerhet och rättvisa i hela samhället. Men ett problem som alla måste möta är problemet med överbefolkning. Med nästan miljoner människor i USA är det faktiska antalet människor som går in i det straffrättsliga systemet häpnadsväckande. Polisen är överarbetad och underbetald, domstolarna körs 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, och fängelserna är så överbefolkade att domstolarna tvingas beordra att tusentals fångar ska släppas i förtid varje år. Även om överbeläggning är ett problem i alla tre aspekterna av rättssystemet, kommer denna uppsats att undersöka problemet med överbeläggning inom fängelsesystemet.


USA har en av de största…. Referenser Alexander, Michelle. Den nya Jim Crow: hur massfängelse förvandlar färgade till permanenta andra klassens medborgare. The American Prospect 22 1 sid. Hämtad från Academic OneFile. Arthur, Beth. Hantera gäng och STG:er: proaktiva tillvägagångssätt för säkerhet och framgång: hantering av dessa olika grupper ger ytterligare operativa problem och utmaningar, för att inte tala om ekonomiska begränsningar, oavsett om dessa grupper är i våra fängelser, fängelser, ungdomsanläggningar eller på skyddstillsyn. Currie, Elliott. Brott och straff i Amerika. New York: Metropolitan. Prisons Prison Systems Auburn State Prison vs. Eastern State Penitentiary I början av tiden blev USA i fokus för fängelsereformen när både New York och Pennsylvania införde nya fängelsesystem.


Före denna tid användes fängelser till stor del för personer som väntade på rättegång och andra straff och för gäldenärer... Pennsylvania, kväkarnas traditionella hem, hade avskaffat dödsstraffet för alla brott utom mord, vilket ledde till behovet av en alternativ dom. Lång instängdhet blev det självklara valet och de började bygga en institution som speglade deras Quaker-filosofier. Den första av dessa "fängelseanstalter" som byggdes var Eastern State Penitentiary. Å andra sidan stod New York, som också behövde bygga platser för att hysa fångar för långtidsfängelse.


New York tog dock... Referenser Johnston, Norman. shtml "History of Eastern State Penitentiary, Philadelphia" Eastern State Penitentiarys hemsida. Fängelser som straff eller om de är bra för rehabilitering eller snarare kanske varken har en positiv effekt för gärningsmannen eller har en negativ effekt. Fängelse som straff Det finns många argument för och emot fängelser. Många ser fängelserollen som ett sätt att hjälpa till att bekämpa brott, till exempel hävdar många att det som ett avskräckande medel kan tvinga brottslingar att undvika fängelse genom att inte begå brott. Emellertid var detta ideal en teori som började som en politik för att styra kriminalvårdscentra i början, sedan den tiden har fängelsebefolkningen ökat femfaldigt. minskad brottslighet, snarare tvärtom.


Den stora ökningen av de fängslade och bristen på en minskning av brottsligheten måste diskuteras och ses över med en djupgående undersökning... Felson, M. Brott och vardag: Insikter och konsekvenser för samhället. Newbury Park, CA: Pine Forge Press Freeman, R. Brottslighet och arbetslöshet för utsatta ungdomar. Peterson Eds. Washington, DC: Urban Institute Pugsley, R. A fängelser och straff. Fängelser reformerade fångar? Amerika har upplevt en enorm ökning av antalet människor som sitter fängslade under de senaste decennierna. Ökningen har särskilt drivits på av ökningen av våldsbrott i hela samhället. Det amerikanska straffrättssystemet har upplevt en ökning av antalet människor som fängslar årligen trots antagandet av hårdare politik för att hantera brott och ökade ansträngningar för att reformera fångar.


I allmänhet har fängelser etablerats som kriminalvårdsanläggningar för att ta itu med brott i samhället, särskilt för att minska våldet. I ljuset av den senaste statistiken och trender finns det många farhågor om huruvida fängelser faktiskt hjälper till att minska våldet eller bara segregerar våldet eller om de verkligen försöker reformera fångar på allvar. Denna oro har väckt flera enorma kontroverser baserade på många argument och motargument. Argument till stöd för påståendet att fängelser minskar våldet och faktiskt reformerar fångar har fostrats... Verk Citerade Gilligan, James.


Rehabiliteringsarbeten. The New York Times Company, 19 dec. LEHRER, ELI. National Affairs, Inc. Santos, Michael. Prison News Blog, 1 dec. Davis skyller tydligt spridningen av fängelser och fängelsefångar på rasism. Fängelser, enligt Davis, har tagit platsen för slaveri och laglig segregation. Författaren förskönar sin position genom hennes karaktäristiskt skickliga språkbruk, till exempel genom att hänvisa till "avskaffandet" av fängelsekulturen i Amerika. Davis hävdar att det fängelseindustriella komplexet är ett verktyg för social kontroll i ett samhälle som är för lat för att ta itu med grundorsakerna till rasism, sexism och fattigdom. Den marxistiska diskursen i Davis arbete presenterar fängelsekulturen i ljuset av konfliktteorin. Konfliktteoretiker kommer att finna Davis argument bekanta.


Oproportionerligt antal minoriteter i allmänna fängelsepopulationer och i fängelsepopulationer med maximal säkerhet underbygger Davis påståenden om förhållandet mellan ras, makt och social kontroll i det moderna amerikanska samhället. Davis data drar också uppmärksamheten till överensstämmelsen mellan fattigdom och etnicitet. Davis, en oförskämd feministisk forskare, kopplar fängelse till faktiska och... Fängelsesystemet Två betydande förändringar av kriminalvårdssystemet under 1900-talet Under 1800-talet var fängelserna tuffa miljöer som inkluderade kroppsstraff, randiga uniformer och marsch med lås. I Elmira Correctional Facility öppnade i New York.


Elmira var det första fängelset som grundades på konceptet att ändra beteende istället för att bestraffa beteende. Denna anläggning utformades för att reformera varje intagen genom ett individualiserat program, förkastande av meningslöst hårt arbete, tystnadsregimer, religiösa och moraliska föreläsningar och strikt efterlevnad som uppnåtts genom grymhet och rädsla. De program som inrättades vid reformatoriet inkluderade kurser i etik och religion, yrkesutbildning och aktiviteter som ett band, tidning och idrottsligor. Hälsovård Fram till nyligen var fängelsevård och intresse för fångars hälso- och medicinska problem under ledning av länsfogdar eller fångvårdare. Med undantag för Federal ureau of Prisons, som bemannade sin sjukvård...


Bibliografiaffisch, M. American journal of law and medicine 18 4 Weisbuch, J. Encyclopedia of Public Health. I svar. Graden och graden av våld i dessa populationer skulle vara den beroende variabeln. Den väsentliga frågan för forskningen skulle vara att fastställa förekomsten och omfattningen av ett samband mellan dessa två variabeluppsättningar för att avgöra om integration verkligen är tillrådlig. Måttskalan för de variabler som används kommer till stor del att vara beroende av de allmänna våldsnivåerna i de olika fängelserna. Kriterier kommer att fastställas för att bestämma våldsamma incidenter som ska inkluderas i studien, och antalet incidenter per vecka, månad eller år beroende på övergripande frekvens kommer att jämföras i fängelsepopulationer med olika nivåer av integration.


Min hypotes för denna forskning är... Referenser Trulson, C. Trulson, C. Turley, J. Tillgång till den 26 maj USA, offentliga avrättningar kvarstod till mitten av 1800-talet, då bruket började falla i onåd på grund av förändrade attityder till kriminalitet och straffrätt. Flera stater valde att förvisa offentliga avrättningar utan att nödvändigtvis avskaffa själva dödsstraffet. I ägde den sista offentliga hängningen rum i USA. Under det tidiga 1900-talet ägde ytterligare reformer rum som förbjöd "grymma och ovanliga" former av avrättning som offentliga hängningar, men flera stater fortsätter att tillåta offentliga visningar av avrättningar eggio, eftersom dödsstraffet föll i onåd och humanitära ideal rådde i filosofin av straffrättsliga frågor, blev fängelseanstalten de facto utvägen för att hantera grov brottslighet.


Medan tidigare allvarliga brott skulle behandlas med dödsstraff, tillhandahöll fängelsesystemet möjligheten att utfärda stränga sanktioner, separerade de anklagade från den större allmänheten samtidigt som... Referenser Foucault, M. Kompletta och strama institutioner. pdf Langbein, J. Det historiska ursprunget till påföljden fängelse för grovt brott. Yale Law School. En historia om kvinnofängelser. JSTOR dagligen. Dödsstraffets historia. PBS Frontline. Fängelser är kriminalvårdsanläggningar där brottslingar anförtros för att rehabilitera dem. När en brottsling väl har tagit sig ur fängelset förväntas det att de har lärt sig av sina misstag och inte upprepar samma misstag eller begår nya brott.


De förväntas vara förändrade människor som är redo att vara produktiva i samhället. Detta har dock inte lyckats med åren. Detta beror på att fängelserna idag står inför olika betydande utmaningar. Uppsatsen kommer att titta på några av dessa utmaningar som fängelser står inför idag och ta fram forskning och diskussioner om dessa frågor och hur de påverkar administrationen av kriminalvårdssystemen. Den kommer också att titta på effekterna av dessa frågor både globalt och lokalt. Slutligen kommer också lösningar på dessa utmaningar baserade på forskning och exempel att tillhandahållas. Gängaktiviteter Gängaktiviteter i fängelser är...


Referenser Grey, J. Fängelser hanterar gäng inuti, problemen fortsätter utanför. html Walker, R. Historien, ursprunget och utvecklingen av fängelsegäng och säkerhetshotgrupper STG. htm Harris, K. Ökning av fängelsegäng som underblåser våld, narkotikahandel. Problemet med gäng och säkerhetshotgrupper STG:s. Fängelser och förbättringsarbete Narkotika- och alkoholproblem för fångar behandlas för att minska frekvensen av återfall och återfall samt för att minska missförhållanden i fängelser och bättre relationer. Effektiv behandling består av drogmissbruksutbildning, nonresidential Drug Abuse Treatment som fokuserar på kognitiv beteendeterapi KBT och är till hjälp för fångar med kort straff eller som går tillbaka till ett samhälle, Residential Drug Abuse Treatment som också använder KBT, och Community Treatment Services , som erbjuder ett nätverk av leverantörer till frigivna interner.


Sysselsättningspolitiken för fångar i USA. skiljer sig från fängelse till fängelse, men fångar kan anställas av privata företag medan de är fängslade; dock kommer de inte att få en rimlig minimilön i de flesta fall utan kommer istället att tjäna den typ av lön som deras asiatiska motsvarigheter tjänar, vilket är nästan ingenting. Dessa policyer har beskrivits i detalj av... Kostnader förknippade med Supermax fängelser De flesta av Supermax i USA är helt nya eller nästan så. Andra är helt enkelt fristående fängelser som byggdes om. Supermax-modellerna dök upp ur fängelsevåldet från de tidiga och tidiga, när dussintals vakter runt om i landet mördades av fångar.


Först utvecklade fängelsemyndigheterna rutiner för att minimera kontakten mellan fångar och personal. Sedan började de låsa in hela fängelser på obestämd tid, hålla fångar i sina celler hela dagen och stänga gemensamma matsalar och träningsgårdar. Så småningom började de utforska idén att göra den allmänna fängelsebefolkningen säkrare genom att skapa helt separata högteknologiska supermaxfängelser där det värsta av det värsta skulle... Verk som citeras Abramsky, S. htmlMears, D. Mears, Daniel P. I detta avseende tillägger Fathi att standarderna stipulerar att: "När privata faciliteter används kräver standarderna flera sätt för tillsyn, inklusive tillämpligheten av lagar om informationsfrihet; avtalsbestämmelser för tillsyn; och övervakning på plats av den upphandlande myndigheten" , sid. Ytterligare komplicerar debatten om vilket som är bättre är det faktum att privata fängelser i allt större utsträckning används för hemsäkerhetsändamål på sätt som skapar ytterligare transparensproblem och tillåter dessa privatdrivna anläggningar att undvika intensiv granskning.


Till exempel rapporterar Handley att Corrections Corporation of America CCA, "den privata fängelsebranschens största företag, har kontrakt med Immigration and Customs Enforcement ICE och U. Marshal Service, och är också landets största internering av papperslösa invandrare", sid. Å ena sidan hävdar kritiker av privata fängelsebolag som CCA att privatiseringen av denna funktion av rättssystemet undergräver... Referenser CCA. Corrections Corporation of America. Office of Justice Program. Hämtas från. Fängelser och fängelser Det finns olika typer av fängelser som är lagligt tillåtna att verka inom U.S.A. Dessa fängelser kategoriseras beroende på nivån på de brott som fångarna har begått.


Det finns olika kategoriseringar av dessa fängelser av olika forskare men det finns fyra som är mest dominerande som nedan Vince De Maille, ; Minimi- och medelsäkerhetsfängelser Dessa är de vanligaste typerna av fängelser i USA. Och fångarna här hålls i sovsalar och får ha gemensam dusch, handfat och till och med dela toaletter. Fångarna här anses utgöra liten fara för allmänheten och varandra och är inte våldsamma eftersom de flesta av dem är dömda för "white collar-brott" Stäng säkerhet Här är fångarna instängda i celler som rymmer en eller två personer per cell. Dessa celler är... Referenser Bottoms, A.


Interpersonellt våld och social ordning i fängelser. Crime and Justice, 26, University of Chicago Press. Ervin Goffman Egenskaper för totala institutioner. pdf Joshua Curtiss, Sanning i lagar om straffläggning. html Marcus Nieto, Community Correction Punishments: An Alternative To Incarceration for Nonviolent Offenders. Detta gav ett omedelbart behov av att kontraktera fängelseanläggningarna. Litteraturöversikt Befintlig litteratur har ägnats åt ämnet privatisering av de ganska offentligt drivna kriminalvårdsanläggningarna i Amerika. Denna litteratur har varit blandad och innehåller blandade åsikter om både förespråkare för privatisering och dess motståndare. Litteraturen har därför uttryckt fördelar med systemet såväl som kritiska mot det. Det finns också en annan kategori som uttrycker ren kritik.


De kritiska artiklarna inkluderar de ett stort antal författare Dixon et al. Studierna som enbart fokuserar på kritik av systemet är också många Cooper och Williams, och Andrew och Cahill. Faktum är att perspektiven från den tidigare litteraturen kan grupperas i tre distinkta perspektiv: Det initiala perspektivet är koncentrerat... Referenser Anderson, T November "Private Prisons Rebuff Attack," Security Management, vol. Andrew, J. Och Cahill, D. Neo-liberalism in New South Wales Prisons," Australian Accounting Review, 19 2 : Arrington, C. De kan ha sina rötter i familjesituationer där socioekonomiska faktorer, utbildning och kulturella variabler påverkar familjernas stabilitet, vilket skapar spänningar, stress och stridigheter i en miljö som annars borde vara lugn, stabil och välkomnande.


Det industriella fängelsekomplexet uppstod ur virvelvinden av dessa frön som spreds över U:s jord. Bibliografi Gilmore, Ruth Wilson och Craig Gilmore. Gilmore, Ruth Wilson. Gyllene Gulag. Berkeley, University of California Press, Herzing, Rachel. Sudbury, Julia. För vissa fångar upphör inte deras straff. Även efter att de släppts följs de runt av ett spöke av misstänksamhet, rädsla och fördomar. Stigma mot tidigare brottslingar, även ickevåldsbrottslingar, kan hindra även den mest ambitiösa, optimistiska och hårt arbetande reformerade brottslingen.


Det straffrättsliga systemet i USA har blivit så straffbart att rehabilitering inte ens längre är ett hållbart mål. Med liten chans till reformation eller hopp har många ickevåldsreformerade brottslingar problem med att återintegrera sig i samhället, hitta arbete eller en plats att bo på. När återintegreringen av fångar misslyckas lider alla. Det går inte att hitta anställning eftersom arbetsgivare är partiska mot tidigare brottslingar, vissa före detta interner har inget annat val än att vända sig till den grå och svarta marknadsekonomin för att försörja sig. Det är orättvist att stereotypa personer som har suttit i fängelse som våldsförbrytare eftersom det finns många anledningar till att individer kan hamna i fängelse. Verk Citerade Eisen, Lauren Brooke och Inimai Chettiar.


8 dec, En stor del av en intagens hjälplöshet, berövande, depression och självförakt etc. uppstår på grund av fysisk och psykologisk viktimisering som han eller hon måste möta. Fysiskt offer inkluderar mord, misshandel och våldtäkt. Dessa uppstår på grund av dålig personalövervakning och att hålla försvarslösa fångar hos de våldsamma. Å andra sidan involverar psykologisk viktimisering verbal manipulation och hårda psykologiska attacker av personlig natur. De starkare fångarna försöker skapa sina egna subkulturer som visar sin dominans, härskare och påstående över alla fångar Heilpern. För att uppfylla dessa subkulturers upprätthållande tar de till våldtäkt, upplopp eller till och med mord och sprider psykiska sjukdomar som stress, fobier, ökad kriminell aktivitet , skam, skuld osv.


bland de svagare fångarna. Fängelse: Avskaffande eller försvårande brott? Det är inte en dold sak att fängelser, även efter intensivvård och säkerhet, inte är fria från brutalitet, stress och våld bland de intagna. Säkerheten för varje... Referenser Cragg, W. Bestraffningens praktik: Mot en teori om återställande rättvisa. Foucault, M. Disciplin och straff: Fängelsets födelse. Gendreau, P. Effekterna av fängelsestraff på återfall i brott. Ottawa: Solicitor General Kanada. Gudrais, E. Fängelseproblemet. Harvard Magazine. Detta kommer också att leda till upptäckten om huruvida den typ av brott som begås leder till ett längre straff vid fängelse och i praktiken om sannolikheten för att den före detta dömde kommer att begå samma eller en annan typ av brott igen.


Slutligen är forskaren också intresserad av att avgöra om åtagandet av återfall, om det verkligen begåtts av den före detta dömda, ändras i nivå eller grad - det vill säga om återbrottet har en större, lägre eller samma straffnivå. Således, när en viss kriminalvårds- eller fängelseinrättning är... Men med tanke på att problemet med överbeläggning är genomgående i fängelsesystemet i allmänhet, och inte bara vid dessa specifika tidpunkter i rättsprocessen, verkar valet mellan ett fängelse med låg användning och ett fängelse med hög användning vara den verkliga frågan. Fler och fler fångar som en gång skulle kunna skickas till statens fängelse hålls nu instängda i fängelser under längre tidsperioder än någonsin tidigare. För att hantera detta problem skulle ett fängelse med hög användning som har många av övervaknings- och rehabiliteringskapaciteten i ett fängelsesystem vara mer användbart för samhället.


Syftet med och funktionen för ett fängelse med hög användning låganvändningsfängelse är utformat för kortare tids interner, medan ett fängelse med hög användning är utformat för att inte bara rymma fler interner, utan ett större utbud av fångar under längre tid. Den har förmågan att hantera mer våldsamma förövare, men har också... Works Cited Vad är skillnaden mellan fängelse och fängelse? Folkhälsa och straffrätt. Drivs av CDC: Center for Disease Control and Prevention. Sidan senast granskad 18 okt Fängelse Straff Bör fängelse vara straff eller rehabilitering i naturen?


En fråga som har funnits sedan det moderna fängelsesystemets början har varit huruvida fängelse ska vara ett outhärdligt straff för en begången handling, eller rehabilitering för de anklagade för att befria dem från ett visst beteende. I gamla tider besvarades ett våldsbrott vanligtvis med en våldsam dom, vilket resulterade i tortyr och smärta, och begreppet "öga för öga" som ledde mänsklig lag i tusentals år. På senare tid har civilisationen dock avvisat den yttre tortyren av fångar, och har försökt implementera ett system baserat på rättvisa, både under rättegången och under bestraffningen. trots att fångar inte känner att deras fängelse är rättvis, har den moderna civilisationen valt domare för att fatta dessa beslut för samhället.


Det finns fortfarande frågan om vad som är målet i dagens värld... Arbete Citerat Larrabee, A. Straff vs. Rehabilitering i det straffrättsliga systemet. Flera författare. Bör kriminalvården fokusera mer på rehabilitering eller bestraffning. Peak, K. Justitieförvaltningen: Polis, domstolar och kriminalvårdsledning 7:e uppl. Upper Saddle River, NJ: Pearson: Prentice Hall. Turner, A. Arbetsprogram för Texas Inmates Go High Tech. Privatisering av fängelser Privatisering av fängelser Privatisering av fängelser hänvisas till som ett sätt att ta över befintliga offentliga faciliteter eller anläggningar av de privata operatörerna, bygga nya verksamheter och ytterligare fängelser av fängelseektorer med vinstsyfte.


Privata fängelser är mer säkra, effektiva och effektiva jämfört med de offentliga fängelserna. Det här är för att; de offentliga fängelserna är slösaktiga när det gäller pengar som spenderas mer än de tillgängliga pengarna. Privatiserade fängelser tenderar att drivas mer kostnadseffektivt och effektivt om det råkar klara budgeten Cheung, När det finns en bra budget i de privata företagen ser de oftare till att de nödvändiga förändringarna går inom den fastställda budgeten, dock den offentliga sektorn trycker bara mer pengar och det är anledningen till att de privata fängelserna är säkrare och effektivare.


undersökningar visar att privatiserade fängelser i... Referenser Cheung, A. Privatisering av fängelser och användning av fängelse. The Sentencing Project. pdf Smith, A. Privat vs. Offentliga anläggningar, är det kostnadseffektivt och säkert? Dessutom måste fängelsechefer hantera den vardagliga såväl som den mänskliga ekvationen, eftersom mycket av deras jobb finns i pappersarbetet, fackliga regler, statliga stadgar och andra regler som krävs i fängelsesystemet. Ledningen i fängelset är en unik utmaning, på grund av de många ansvarsområden som följer med det. Det är tydligt, precis som företagsledning och ledarskap utvecklas, att fängelseledning kommer att fortsätta att utvecklas, och när den gör det kan det skapa framtidens fängelsesystem.


Slutligen är det viktigt att notera att fängelser är unika verksamheter, men de bör fortfarande upprätthålla ledningsprinciper. Författaren Daly fortsätter, "Ledningen är ansvarig för organisationens uppdrag och strategi. Fängelser är unika med speciella egenskaper men de återspeglar fortfarande filosofin och metodiken för förvaltningen" Daly, fängelseledningen bör ha tydligt definierade mål och uppdrag angående deras intagna populationer, men... Referenser Boin, a. Att skapa offentliga institutioner: Ledarskap i två fängelsesystem. Boulder, CO: Lynne Rienner. Daly, W. Nyanser av grått i fängelseförvaltningen. Greene, J. Kapitel fem Brist på kriminalvård. Atlanta: Clarity Press. överbeläggning i fängelser och dess inverkan på det straffrättsliga systemet.


Överbefolkningen i fängelserna har skjutit i höjden i USA under de senaste tre decennierna, vilket har lett till en mängd problem i det straffrättsliga systemet. Överbeläggning kostar skattebetalarna pengar, det leder till dysfunktion inom straffbefolkningen och det skapar faror för fängelsepersonalen. Det är ett resultat av många saker i samhället och det straffrättsliga systemet, och det måste förändras om Amerikas fängelser ska förbli effektiva och livskraftiga. Många människor kanske inte är medvetna om hur mycket fångpopulationen har vuxit under de senaste trettio åren. En forskare noterar: "Från , fångar i , har fångpopulationen ökat stadigt till över 1.


De två största staterna som hyser fångar, Kalifornien och Texas, har sett en otrolig ökning av antalet fängelser, men inte i sin finansiering. Referenser Haney, C. Överbeläggning i fängelser: Skadliga konsekvenser och dysfunktionella reaktioner. Jacobs, J. Att hitta alternativ till cancertillståndet. Moore, S. Fängelset överbefolkning fixa. Pfaff, J. Empirin för fängelsetillväxt: En kritisk granskning och väg framåt. I allmänhet har personer som dömts till fängelse dömts för grovt brott. Det finns både statligt och federalt drivna fängelser. om en fånge är begränsad till en stat eller ett federalt styrt fängelse avgör om han eller hon dömdes i en federal eller en statlig domstol.


hatten är skillnaden mellan ett fängelse och fängelse, folkhälsa och straffrättsliga fånge kan börja sin rörelse genom det straffrättsliga systemet i ett fängelse. Men efter att hans eller hennes fall har hörts, och han eller hon har ställts inför häktning, kommer han eller hon sannolikt att kunna ställa borgen eller, om han eller hon inte kan göra det, begränsas till ett fängelse i den jurisdiktion där han eller hon hon kommer att prövas. Efter hans eller hennes fällande dom kommer den lämpligaste platsen för fängelse att fastställas, beroende på strafflängden och ... Citerade verk Vad är skillnaden mellan fängelse och fängelse? Även om antalet fängelsepsykologer har fördubblats under de senaste tjugo åren, förblir den stora majoriteten av fängelsepsykologer kaukasiska män som kanske inte kan tillgodose de olika behoven i det fängslade samhället.


Fördomar och antaganden om interner kan också hindra intagnas förmåga att söka och få psykologisk behandling. Dessutom går en hel tredjedel av fängelsepsykologens arbetstid åt administrativa uppgifter - mer än den tid som läggs på direkt behandling. Intressant nog föddes yrket klinisk psykologi praktiskt taget i fängelsesammanhang. Som Magaletta, et al. Corcoran State Prison: Prison Culture and Effect on Inmates Fängelserna i U.S.A. har en lång historia av att erbjuda korrigeringstjänster och rehabilitering för personer som dömts för olika brott inom samhället. Det har skett en ökad fängelse av interner under de senaste decennierna, och fängelserna har blivit mer befolkade än tidigare, varför införandet av de privatägda kriminalvårdsanläggningarna för att hjälpa till att hantera det stora antalet människor inom fängelsets väggar vid varje given tidpunkt.


Inkluderandet av de privata fängelserna har dock inte hjälpt saken särskilt mycket och inte heller har de förbättrat rehabiliteringsprocessen eller levnadsstandarden för de intagna i jämförelse med de statligt ägda kriminalvårdsanläggningarna. Det har fortsatt att frodas fängelsekulturerna och i praktiken påverkat hur fångarna förhåller sig till varandra och till och med förhåller sig till kriminalvårdarna. Denna fängelsekultur kommer att stå i fokus för denna tidning och... Referenser Bureau of Justice Statistics Dödsfall i fängelse och fängelse i fängelse, - Statistiska tabeller. pdf California State Prison, Corcoran, California State Prison, Corcoran - Mission Statement. html David R. Shaw, California State Prison, Corcoran Warden Derral Adams Ettårsrevision.


pdf Paige J. Domstolsexperter nämner "allvarliga" hälsorisker i Corcoran-fängelset. fängelsegänget är en utvald grupp av fångar med en organiserad befälsordning och en etablerad uppförandekod. De verkar i hemlighet i syfte att kontrollera sin fängelsemiljö genom hot och våld mot icke-medlemmar. Några av de äldsta fängelsegängen i USA. bildades så tidigt som s. Våld i kriminalvården i USA är något som har funnits med oss ​​ett bra tag. Fångar och fängelsetjänstemän har båda fallit offer för detta våld. Tänk på incidenten i San Antonio, Texas där fångar knivhöggs och 13 dödades.


Vissa attacker ansågs vara... Referenslista Fleisher, M. En översikt över Challenge of Prison Gangs. Corrections Management Quarterly, 5 1 , Knox, G. Problemet med gäng och säkerhetshotgrupper STG:s i amerikanska fängelser idag: Senaste forskningsrön från fängelsegängsundersökningen. Fängelsetid och dödsstraff: Hitta nya sätt att avskräcka brottsligt beteende. Fängelsetid och dödsstraff: ett avskräckande medel? I åratal har många brottsbekämpande myndigheter förlitat sig på antagandet att fängelse eller dödsstraff fungerar som adekvata avskräckande medel för brott eller kriminell verksamhet. Men flera studier bekräftar att fängelsetid och dödsstraff inte är effektiva metoder ensamma för att avskräcka brottslingar.


På grund av detta är det viktigt att brottsbekämpande agenter, regeringstjänstemän och samhällsmedlemmar arbetar tillsammans för att avslöja effektiva verktyg för att avskräcka brott och avskräcka brottslingar från att upprepa brott efter frigivningen. Fängelsetid och dödsstraff avskräcker inte brott. Referenser: Abraham, E. Akers, R. Clayton, S. Maximal säkerhet fängelser har växt under de senaste decennierna och har implementerat metoder som vissa kan anse vara omänskliga. En artikel diskuterar fängelseförhållandena i fängelser med maximal säkerhet och behandlar specifikt ämnet bevarande av mänsklig värdighet och sjukdomsförebyggande.


Författaren nämner Dudley Lee v. Den sökande skickades till ett fängelse med högsta säkerhet i Sydafrika där han till slut fick diagnosen tuberkulos tre år senare. Ett annat exempel på regeringen och dess underlåtenhet att erkänna behovet av att skydda en fånges hälsa är. Utrikesminister för inrikesdepartementet, ex-parte Glen Fielding. Här diskuterar fallet en fånge i Storbritannien som ber om kondomer och nekas såvida den inte ges... Referenser Engel, P. Så här ser livet ut i Rysslands tuffaste fängelse. Business Insider. Öppnar dörren till noll nya HIV-infektioner i stängda inställningar. Journal för hälsa och mänskliga rättigheter. Ensam fängelse och internationella mänskliga rättigheter: Varför USA.


Fängelsesystemet misslyckas med globala standarder. American University International Law Review, 21 1. Teorier om klassisk kriminologi för att undersöka ett fall som studerar ett lagförslag som är avsett att öka maximitiden för fångar som åtalas för väpnat rån med det dubbla. Upplysningen var grunden på vilken klassiska kriminologiska teorier kom till. Teorierna betonar uppfattningen att människor väljer att avsluta sina egna liv och att människor behöver straffas för att förhindra dem från att begå brott i framtiden. Teorierna bygger också på antagandet att människor försöker leta efter njutning och undvika smärtsamma upplevelser.


Begreppet hedonism var en av huvudidéerna, vilket innebär att människor försöker leta efter njutning och undvika smärta. Idén används i klassiska teorier för att informera om straff. Referenser Legislative News, Studies and Analysis - National Conference of State Legislatures. Principer för effektiva statliga straff och korrigeringar. aspx söder. Hemsida - Times Free Press. Bill skulle hålla beväpnade rånare i fängelse längre - Times Free Press. com - Ta onlinekurser. Tjäna högskolepoäng. html författare tankar. kriminalvårdsstereotyper i filmen " the Shawshank eemption. Filmen "The Shawshank edemption" kretsar kring livet och tiderna för en fånge som heter Andy. Andy var bankir i sitt tidigare liv innan han dömdes för mordet på sin fru och hennes älskare.


Berättelsen dokumenterar den orättvisa behandlingen Andy har fått i samhället och avslutar med att han flyr fängelset och finner sin försoning som han kände att han hade förtjänat genom att upprätthålla en attityd av hopp och tro. Shawshank-fängelset, där Andy fängslades, gav genklang med många stereotyper av fängelsesystemet i filmen. Fängelsets vaktmästare avbildas som en grym och omänsklig person som är angelägen om att sadistiskt behandla sina fångar och vakter. Denna stereotyp av den "onda vaktmästaren" ger... Referenser Fiddler, M. Projicera fängelset: skildringen av det kusliga i The Shawshank Redemption. Crime, Media, Culture, 3 2 , Kermode, M. Nyckeln till frihet. British Film Inst. Överbeläggning i fängelser Den mest angelägna frågan som kriminalvården står inför idag är problemet med överbefolkning i fängelser.


Överbeläggning påverkar nästan alla aspekter av att driva en korrigeringsanläggning negativt och förvärrar till och med problemen när fångar så småningom släpps. Spectre, References Camp, S. Justice Quarterly: JQ, 20 3 , Davies, R. Dödsfall i brittiska fängelser beror på överbefolkning, säger rapporten. The Lancet, Giertz, J. Överbefolkning i fängelser. Public Choice Pre , 46 1 ,. Fängelsearkitektur Criminal Justice, Prison Architecture Utvecklingen av fängelsearkitektur är en återspegling av samhällens förändrade attityder till brott och straff. Fängelser har utvecklats från enkla platser för fängelse där det primära syftet är att skydda allmänheten till straffinstrument där förlusten av frihet är straff för att bryta mot lagen, till institutioner för reformer ägnade att forma de skyldiga att anpassa sig till samhällets normer.


Ursprungligen var fängelse ett sätt att kvarhålla gäldenärer för att säkerställa betalning, de anklagade före rättegången eller de skyldiga före straff. Domstolar utdömde straff inklusive böter, personlig stympning som piskning eller brännmärke eller dödsfall. Under 1700-talets England blev transport till straffrättsliga bosättningar i de tretton kolonierna och senare Australien en allt mer populär påföljd eftersom den tog bort de skyldiga från det lokala samhället; strafflängd och destination speglade hur allvarligt domstolen såg på brottet. Så småningom en ny typ av fängelse,... Referenser Johnson, D. Den kanadensiska encyklopedin. Bakom galler ... typ.

No comments:

Post a Comment