Monday, December 20, 2021

Uppsats om våld i skolan

Uppsats om våld i skolan



Som tidigare nämnts uppmuntrar brist på kärlek och tillgivenhet barnet att engagera sig i våldsamma aktiviteter. Etik i rådgivning och psykoterapi: standarder, forskning och nya frågor 2nd ed. Naturligtvis är den förmodade incidenten på band som har cirkulerat den semi-underjordiska videokretsen i decennier inkluderad i "Faces of Death Volume V" faktiskt en uppsats om skolvåld iscensatt återskapande av en händelse som förmodligen aldrig inträffade i första hand. Relaterade ämnen Våld Sociala frågor Skolmobbning Ungdom Barnmisshandel Media Våld Sociala medier Psykisk störning Neurovetenskap Forskning, uppsats om skolvåld. Betydelsen av skoluniform — varför det bör krävas Oftare än vi kanske vet kämpar människor för att känna sig bekväma i kläder av rädsla för att de ska bli dömda.





Liknande ämnen



Våld i skolan har varit något som har förändrat hur vi upplever skolan, uppsats om skolvåld. Våld i skolan har förekommit runt om i världen och har precis förändrat hur vår säkerhet är i skolan. Våld i skolan är mycket farligt och mycket dödligt. I denna […]. Våld i skolan är ett stort problem, uppsats om skolvåld, det borde inte finnas någon anledning till att våra barn skulle vara rädda för att komma till skolan; enligt CDC löper barn i klass Kth ständigt risken för potentiella våldsamma utbrott från gängmedlemskap, hazing, grupptryck och droganvändning. Cybermobbning har varit en populär orsak med uppkomsten av […].


Våld i skolan är en verksamhet som orsakar tvist i utbildningsmiljön. Det uppsats om skolvåld verbala och fysiska gräl. Dessutom är det mobbning på elektronisk väg eller socialt […]. University of Montreal avslutade nyligen en longitudinell forskningsstudie för att fastställa om det finns ett samband mellan att bevittna skolvåld och framtida beteendestörningar. De tittade också på om sambanden berodde på vilken typ av våld som observerats. Med en ökad andel ungdomsbrottslighet valde jag att diskutera våldet i skolan; understryker roten till problemet, vilka policyer som finns för närvarande och vilka steg som behövs för att skapa en mer effektiv policy för att lösa problemet, uppsats om skolvåld.


Några av riskfaktorerna för våld i skolan och ungdomar kommer från tidigare […]. Våld i skolan är riktigt dåligt för eleverna. På några sätt kan vi stoppa skolvåld. Det första vi kan göra är att ta bort vapen från hushåll som har barn i en påverkbar ålder. Våld i skolor kan utgå från vad som helst och studier visar att offentliga skolor har mest våld jämfört med privata skolor. Säkerhet uppsats om skolvåld skolor är mycket viktigt alla elever ska kunna gå i en skola med vetskapen om att ingen kommer att vara där för att skada dem men det kommer aldrig att hända våld finns överallt […]. Skolvåld på elever kan uppsats om skolvåld psykisk och fysisk smärta. Den fysiska smärtan de får kan göra att de blir inlagda på sjukhus. Ibland får det skolvåld att elever skjuter upp skolor.


Elever som tittar på aggressiva TV-program börjar bli tuffare och mindre känslomässiga. TV främst […]. Skolskjutningar har först nyligen blivit ett nationellt angelägenhet. Det finns människor som tror att de som begår skolskjutningarna faktiskt är offer själva och har blivit mobbade. Andra tror att det inte finns något samband […]. Vapenbaserat våld i skolan kan spåras tillbaka till 1800-talet. Enligt en artikel av Matthew Pearl inträffade den allra första skolskjutningen i Charlottesville, Uppsats om våld i skolan i när en student vid namn Joseph Semmes sköt professor John Anthony som efter tre dagar hade dött av sina skador. I det här fallet visar trenden […]. Skolskjutningar har ökat och är vanligare än någonsin tidigare.


En alarmerande trend är att den överväldigande majoriteten av 2000-talets skyttar var tonåringar, vilket tyder på att det nu är lättare för […]. Våldet i skolor, särskilt gängvåld, har ökat under de senaste XX åren. Gängmedlemskap ansågs en gång i tiden vara ett problem som bara ställs inför skolor i innerstaden, men gäng är nu spridda över förortskvarteren Sharkey, uppsats om skolvåld, Forskning har visat att gängmedlemskap bland studenter kan ha en betydande inverkan på utbildningsmässiga, sociala och känslomässiga prestationer. I skolor, uppsats om skolvåld, […]. Många former av våld finns i offentliga skolor och stör elevernas liv.


Med alla dessa incidenter i nyheterna, […]. Skolskjutningen i april på Columbine High School i Colorado förändrade hur USA uppfattar mobbning, våld, vapenrättigheter och hotet om en skolattack. Oftare än vi kanske vet kämpar människor för att känna sig bekväma uppsats om skolvåld kläder av rädsla för att de ska dömas. Därför är uniform en perfekt lösning. Det är ett bra sätt att undvika problem som är förknippade med fashionabla preferenser bland individer. Elever stöter på dessa svårigheter från när de plockar fram kläder till […].


För många barn är traumaexponering en vanlig och kronisk upplevelse. Barndomstrauma är en komplex upplevelse som kan innefatta övergrepp, misshandel och försummelse och är ett mycket utbrett, stort socialt problem av världsomspännande oro. Prevalensen […]. Litteraturgranskning Våld i media som i tv, tv-spel, uppsats om skolvåld, eller filmer har väckt en betydande oro angående dess effekter på vissa befolkningsgrupper. Medievåld porträtterar olika grafiska bilder och scener som förmedlar kriminella handlingar eller skräckliknande grafik som blod.


Genom studier av våld i massmedia har det skett en […]. Instagram, snapchat, facebook etc... är former av sociala medier, en plats där unga tonåringar och barn kan fortsätta att uttrycka sig. Nu har problem som nätmobbning, distraktion, depression och till och med narcissism uppstått ur […]. I sin uppsats förklarar Jones hur det är viktigt för barn att ha ett medium där de kan uttrycka sina känslor i, istället för att förtränga dem djupt inom sig själva. Jones vidhåller […]. Vet inte var jag ska börja? Ge mig dina papperskrav och jag ansluter uppsats om skolvåld till en akademisk expert. Plagiatkontroll Gör kontrollen. Skrivhjälp Be om hjälp. Parafraseringsverktyg Uppsats om våld i skolan min uppsats. Uppsatsexempel. Uppsatsämnen.


Ett växande problem med skolvåld Våld i skolan har varit något som har förändrat vårt sätt att uppleva skolan. Var medveten om skolvåld Våld i skolan är ett stort problem, det borde inte finnas någon anledning till att våra barn ska vara rädda för att komma till skolan; enligt CDC löper barn i klass Kth ständigt risken för potentiella våldsamma utbrott från gängmedlemskap, hazing, grupptryck och droganvändning. Att bevittna våld i gymnasiet förutsäger elevnedsättning University of Montreal avslutade nyligen en longitudinell forskningsstudie för att fastställa om det finns ett samband mellan att bevittna skolvåld och framtida beteendestörningar.


Frågor om våld i skolan Med en ökad andel ungdomsbrottslighet valde jag att diskutera våldet i skolan; understryker roten till problemet, uppsats om skolvåld politik finns för närvarande, och vilka åtgärder som behövs för att skapa en mer effektiv policy för att lösa problemet, uppsats om skolvåld. Skräck över våld i skolor Våld i skolor är riktigt dåligt för elever. Problem med våld i skolan Några sätt vi kan stoppa våldet i skolan. Orsaker till våld i skolor Våld i skolor kan utgå från vad som helst och studier visar att offentliga skolor har mest våld jämfört med privata skolor.


Effekter av multimedia på våld i skolan Våld i skolan på elever kan orsaka psykisk och fysisk smärta. Effekter av skolskjutningar Skolskjutningar har först nyligen blivit en nationell angelägenhet. Hantera skolbaserat vapenvåld Vapenbaserat våld i skolan kan spåras tillbaka till 1800-talet. Ökningen av skolskjutningar Skolskjutningar har ökat och är vanligare än någonsin tidigare. Gängvåld i skolan Våld i skolan, särskilt gängvåld, uppsats om skolvåld ökat under de senaste XX åren.


Att förstå problemet med skolskjutningar Skolskjutningen i april på Columbine High School i Colorado förändrade hur USA uppfattar mobbning, våld, vapenrättigheter och hotet om en skolattack. Betydelsen av skoluniform — varför det bör krävas Oftare än vi kanske vet kämpar människor för att känna sig bekväma i kläder av rädsla för att de ska bli dömda. Effekten av att utsättas för våld hos barn i skolåldern och kognitiv utveckling För många barn är traumaexponering en uppsats om skolvåld och kronisk erfarenhet. Våld orsakat av medielitteraturgranskning Våld i media som i tv, videospel eller filmer har väckt en betydande oro angående dess effekter på vissa befolkningsgrupper.


Har multimedia en inverkan på våld i skolan Instagram, snapchat, facebook etc... är former av sociala medier, en plats där unga tonåringar och barn kan fortsätta att uttrycka sig. Relaterade ämnen Våld Sociala frågor Skolmobbning Ungdom Barnmisshandel Media Våld Sociala medier Psykisk störning Neurovetenskap Forskning, uppsats om skolvåld. hur det fungerar. Berätta för oss dina krav Ange ditt ämne, deadline, antal sidor och andra krav. Välj din perfekta skribent Chatta med professionella skribenter för att välja den pappersskribent som passar dig bäst. Få ditt papper och betala Betala endast författaren för en färdig, plagiatfri uppsats som uppfyller alla dina krav. Uppsats om våld i skolan SKRIVHJÄLP. korta deadlines. Certifierade skribenter.





om jag vore president essätävling



Kristus ses mindre som Återlösare och mer som Befriare. Evans diskuterar samma tolkning inom svart teologi, som i huvudsak är en fortsättning på befrielseteologin: "Trots härjningarna av deras kidnappning och den desorientering som de utstod, behöll afrikanska slavar en syn på sina erfarenheter som ständigt bekräftade deras värde som individer och som ett folk... Jesus som de mötte när de exponerades för Bibeln var en omtänksam och befriande vän som delade sina sorger och bördor." Ändå, i svart teologi, ger Jesus inte nåd genom lidande som kan fullända ens natur och leda ens själ till himlen som klassisk teologi insisterar; i svart teologi är Jesus...


Verk som citeras Evans, James H. Vi har varit troende: en afroamerikansk systematisk teologi. Minneapolis, MN: Fortress Press, Migliore, Daniel. Trossökande förståelse: en introduktion till kristen teologi. Grand Rapids, MI: William B. Eerdmans Publishing Co. Våld i tv-spel och kulturens roll. ensam i Greitemeyer och Osswald. I denna artikel hänvisar videospel till elektroniskt styrda spel som spelas på vilken plattform som helst, inklusive konsolenheter, datorer, internet, handhållna enheter eller olika tekniska leksaker. Under de senaste åren har videospel omdefinierat fritidsaktiviteter bland barn som studier utförda i U. Referenser Anderson, C. Mänsklig aggression.


Annu Rev Psychol, 53, Bushman, B. Våldsamma videospel och fientliga förväntningar: ett test av den allmänna aggressionsmodellen. Personality and Social Psychology Bulletin, 28 12 , Dill, K. Videospelsvåld: En genomgång av den empiriska litteraturen. Aggression och våldsamt beteende, 3 4 , Funk, J. Preferens för våldsamma elektroniska spel, självuppfattning och könsskillnader hos små barn. American Journal of Orthopsychiatry, 70 2 , andra värderingar Moal chaacte, det vill säga att ha mod, vara uthållig, avfärda distraktioner och så vidare i strävan efter målet. Dessa ae försök att definiera etik genom att beskriva handlingar, och misslyckade specifika konstellationer av handlingar vid det.


Fedeich Paulson, en etikfilosof från 1800-talet, definierade etik som en vetenskap om moal plikt Nästan ja sent använde Swenson också begreppet studie för att definiera etik, och sa att det inkluderade systematiska studier av begrepp som ight och wong. Övriga böcker noterar att tanken på systematiska studier är vanlig i ordspråksdefinitioner av etik, med Ameican Heitage Dictionay som fokuserar på dina element: "studiet av moalfilosofi, grunderna för en pofession o moe boadly the chaacte of a community, och moal självrannsakan Soukhanov, Hill ger en "definition" som huvudsakligen är paktisk men som också innehåller en del teoretiskt innehåll.


De tror att etiska... referenser för sekretess av register. Journal of Counseling Psychology, 34, Welfel, E. Psykolog som etikpedagog: Framgångar, misslyckanden och obesvarade frågor. Professionell psykologi: forskning och praktik, 23, etik i rådgivning och psykoterapi: standarder, forskning och nya frågor. Etik i rådgivning och psykoterapi: standarder, forskning och nya frågor 2nd ed. Användning av data och insamling av data bör vara ett av de politiska beslutsfattarnas huvudmål. Uppgifterna kan användas av beslutsfattare för att utveckla policyerna och implementera dessa för att säkerställa att förbättringar kan säkerställas Basch, , p.


En av huvudrollerna som kan spelas av beslutsfattare inkluderar att se över de policyer som redan har utformats för skolorna. Hur dessa tidigare policyer har spelat roller för att förbättra barnens akademiker, deras miljöer och deras hälsa är viktiga delar av beslutsfattarnas granskning. Det är viktigt att medel samlas in för de frågor som berör hälsa och akademiker av barn. Politikerna bör se till att vikten av skolbaserade hälsokliniker som kan spela roller för att ta hand om elevernas behov. Bra nivåer... Referenser Basch, C. Sammanfattning: Friskare elever är bättre elever. Journal of School Health 81, s. Bruzzese, J. Effekter av en skolbaserad intervention för urbana ungdomar med astma: en kontrollerad studie.


Care Med. 15 april, s. Gall, G. Nyttan av psykosocial screening på ett skolbaserat hälsocenter. Journal of School Health 70, sidor -- Geierstanger, P. Skolbaserade vårdcentraler och akademisk prestation: forskning, utmaningar och rekommendationer. Journal of School Health 74, sidor -- Denna idé dyker upp upprepade gånger. hen Billy föreslår äktenskap med Valencia: Billy ville inte gifta sig med fula Valencia. Hon var ett av symptomen på hans sjukdom. Han visste att han höll på att bli galen när han hörde sig själv föreslå äktenskap till henne, när han bad henne att ta diamantringen och vara hans följeslagare för livet, ibid p.


Han var dock instängd i sitt liv, på gott och ont, som det faktum att Billy visste när han skulle dödas, men ändå inte försökte göra något åt ​​det. Hans död jämförs med mänsklighetens öde. Vid ett tillfälle diskuterar Billy problemet med krig med tralfamadorianerna sid. De säger till honom att krig är oundvikligt och att han är dum som försöker förändra det. Mänskligheten är fången i sin mänskliga natur, för att skapa krig och utlösa död. Vissa människor vill ha fred, men de är naiva och är omedvetna om mänskliga... Verk Citerade Brifonski och Mendelson Eds. Contemporary Literary Criticism vol.


Detroit: Gale Research Co. Riley, Carolyn Redaktör ; Contemporary Literary Criticism vol. Riley, Carolyn och Barbara Harte Redaktörer; Contemporary Literary Criticism vol. Vit, Marek. Våld i familjen, våld mot barn är en cykel För att ha en rationell förståelse av den cykel av våld och övergrepp som förekommer inom familjer som ett resultat av tidigare sexuella övergrepp och nuvarande drogmissbruk på familjens överhuvuden, måste man söka förklaringar till sådant dåligt föräldrabeteende utan att ursäkta det negativa beteendet från de vuxnas själva. Om inga orsaker till våld kan fastställas, och endast laglig hämnd antas mot förövarna av övergrepp, kommer bara straff att inträffa och cirkeln av våld och hat kommer aldrig att ta slut.


Det är dessutom bättre att avhjälpa sådana brott i syfte att reformera familjen, snarare än i en anda av vedergällande rättvisa. Ett exempel på detta kan ses i barnpsykologen Torey Haydens bok One Child. I sin text krönika författaren och läraren övergreppet mot en av... Verk som citeras Hayde, Torey. Ett barn. Avon, Kruger, 7 februari, Petersburg Times. Framsida. Med tanke på att människor engagerar sig i sportevenemang av en rad olika anledningar, hävdar författarna att det är dags för idrottare att utveckla en moralisk kod som omfattar högre uppförandestandarder som kommer att hjälpa till att vända dessa senaste trender och återigen ge amerikansk sport en känsla av fair play och respekt.


Fredenburg, Karen, Rafer Lutz, Glenn Miller et al. I den här uppsatsen rapporterar författarna att det har gjorts ett antal nyligen genomförda studier och rapporter som tyder på att trycket inom gymnasieidrotten växer, snarare än att minska. Författarna citerar en artikel i Sports Illustrated som beskrev de alarmerande trenderna för föräldrars missförhållanden vid ungdomsidrottsevenemang. Presidenten…. Dokumentet anger detta i denna formulering Förenta Nationerna: Med tanke på att behovet av att utsträcka särskild omsorg till barnet har angetts i Genèveförklaringen om barnets rättigheter och i förklaringen om barnets rättigheter som antagits av generalförsamlingen den 20 november och erkänd i den allmänna förklaringen om de mänskliga rättigheterna, i den internationella konventionen om medborgerliga och politiska rättigheter i synnerhet i artiklarna 23 och 24 , i den internationella konventionen om ekonomiska, sociala och kulturella rättigheter i synnerhet i artikel 10 och i stadgar och relevanta instrument för specialiserade organ och internationella organisationer som arbetar med barns välfärd.


Under FN:s ledning har många olika grupper gått samman för att förbättra livskvaliteten för barn runt om i världen. Motsatta argument Många människor har försvarat den kinesiska kulturen och... Verk som citeras Garvin, G. Miami Herald Books. Intellekofter, K. John Hopkins Magazine. Jiali, G. Pedro, B. Meningsekonomin. Metalldetektorer i skolor När de konfronteras med ett skrämmande fenomen tenderar människor ofta att bara titta på symtomet, snarare än den underliggande orsaken, och i sin tur förvärrar de problemet, som när det gäller installation av metalldetektorer i skolor i en skola. försök att stoppa våldet. Även om det vid första anblicken kan verka som ett självklart val för att göra skolor säkrare, förvärrar den här typen av tänkande bara problemet genom att slösa tid och energi på en "lösning" som ignorerar det större problemet, som faktiskt inte är effektiv, och skadar just de människor som den är avsedd att skydda.


Att undersöka dessa tre fel mer i detalj kommer att avslöja hur användningen av metalldetektorer föds ur ett okunnigt, slarvigt förhållningssätt till säkerhet som skadar allmänheten samtidigt som det tjänar pengar till ett fåtal egenintresserade parter. Det första problemet med att använda metalldetektorer i skolor är... Den dolda kostnaden för skolsäkerhet. Journal of Education Finance, 36 3 , Hartnett, S. Den förintande offentliga politiken i det fängelseindustriella komplexet; eller brott, våld och straff i en tid av nyliberalism. Förebygga dödligt våld i skolor:. Exponering för våld i samhället: Intervention Syftet med detta arbete är att undersöka hur barn i skolåldern utsatts för våld i samhället och vidare undersöka de interventionsmetoder som används för att hantera traumat och associerade psykologiska faktorer.


Intervention som implementeras tidigt är nyckeln till att hjälpa barn i skolåldern att hantera trauman och de associerade symtomen och tillstånden både känslomässigt och psykologiskt för att undvika att komplicera tillståndet eller andra resultat i permanent skada. Vad proffsen har att säga: Exponering för trauma och våld är en risk som är på en "bekymrande hög nivå" enligt Center for Disease Control and Prevention. Forskare har noterat att det finns "vissa begränsningar och kunskap" och att det behövs mer forskning på detta område och en mer omfattande långsiktig analys. ender, Studie utförd av Cognitive ehavioral Intervention for Trauma in Schools; En studie utförd av Los Angeles School...


shtml Sieger, Karin et al. det är mycket viktigt att undvika alla former av missuppfattningar när det gäller våld i skolan. det är också viktigt att se till att förtroende byggs upp mellan vuxna och elever. det är också nödvändigt att bygga ett tvärvetenskapligt och utbildat hotbedömningsteam NASP-resurser, ungdomsgäng Det har skett en ökning av antalet ungdomsgäng som bildas. Gängproblemet är ett som fortsätter att växa inom samhället, det är viktigt att ta reda på vilka faktorer som driver ungdomar att gå med i gäng. Att gå med i gäng består av både drag och knuffar. Dragningarna innebär gängens attraktionskraft. Dessa inkluderar prestige förknippad med gängmedlemskap från vänner.


Gängen ger också attraktiva möjligheter som chanser till spänning genom att sälja droger och få pengar. Därför väljer de flesta ungdomar att gå med i gäng. Det finns en del socialt. kulturella eller ekonomiska krafter... Referenser American Psychological Association. Varningstecken på ungdomsvåld. aspx NASP Resources Hotbedömning: Förutsäga och förebygga skolvåld. Däremot påverkar TV barn genom att överge teorierna de fick lära sig och anamma andra koncept, mest relaterade till våld. Efter att ha blivit utsatta för tv-våld känner barn att det är helt naturligt för dem att bete sig liknande karaktärerna på TV Langone, , p. Det är oerhört viktigt för ett barn att få hjälp av en vuxen när de tittar på TV.


Studier har visat att barn påverkas av hur vuxna uppfattar tv-program, vilket innebär att ett barn sannolikt kommer att få en bättre förståelse för rätt och fel när han eller hon får stöd av en mogen individ. Även med det kan tv-våld påverka barn negativt, eftersom de bara kommer att dölja sin aggression i de fall de får hjälp av en vuxen som ogillar våldsamt beteende när de tittar på tv. Langone, , p. Barn är i allmänhet villiga att göra vad som helst på beställning... Citerade verk: 1. Barker, M. New York: Routledge. Hoffman, A. Westport, CT: Praeger. Josephson, W. cfm 4. Langone, J. Boston: Little, Brown. Campus Violence on K-miljö för vem det kan beröra, jag planerar att undersöka effekterna av att erbjuda ett kampsportsprogram inom skolan på våld i skolan bland låg-, mellan- och gymnasieelever.


Sökning i ERIC-databaser har genererat lite tidigare forskning om detta ämne. Många studier har visat att kampsport har många positiva effekter på det känslomässiga och fysiska välbefinnandet hos dem som deltar i kampsportsklasser och studier. Andra studier har kopplat skolvåld till ett antal källor, inklusive låg självkänsla hos dem som upplever våldsamma utbrott, stressen som orsakas av skolmiljön, den fysiska inaktivitetsnivån hos en elev som sitter i klassen dagligen och den ofta kränkande och förödmjukande karaktären hos de idrottsprogram som traditionellt erbjuds i skolan, bland många andra faktorer.


Dessutom valde många mobbare att välja dem som har lite eller inget självförsvar... Campus Violence for K Inställning Vilket mätbart resultat väljer du att förklara? Jag vill förklara vilken effekt det skulle ha på det totala antalet våldsamma incidenter att ha kampsportsbaserade klasser som erbjuds som ett vanligt regemente för studenter på det totala antalet våldsamma incidenter, samt hur allvarligt detta våld är, som inträffar på campus bland studenter. Hur skulle du mäta resultatet? Skolsköterskor, administratörer och lärare skulle alla uppmanas att föra register över alla bevittnade eller rapporterade våldsamma handlingar som begåtts på campus på skolan där programmet skulle implementeras.


Studien skulle helst äga rum under en längre tidsperiod så att de gradvisa förändringarna och variationerna i data skulle vara uppenbara. Det totala antalet våldsamma incidenter som inträffade varje dag, varje vecka, varje månad och varje termin skulle beräknas, liksom hur ofta läkarvård var nödvändig för de inblandade... Beslut av skolföreståndare Olämplig attityd och oprofessionellt uppförande hos lärare Att utbilda en person i sinnet och inte i moral är att utbilda ett hot mot samhället - President Theodore oosevelt. Att undervisning på en och samma gång är en intellektuell såväl som en moralisk strävan, är en idé som är väl förankrad i människors medvetande sedan århundraden tillbaka.


Uttalanden från stora lärare från forntiden vittnar gott om denna premiss, som fortsätter att råda över nationer och mycket olika civilisationer genom åren. I den meningen att den tar hand om det allmänna välbefinnandet för unga studenter som anförtrotts en utbildningsanstalts vård och säkerställer att de behandlas rättvist och tilldelas den respekt de är skyldiga som personer, är undervisning med all säkerhet en moralisk aktivitet. Det handlar om att bygga och upprätthålla förtroenderelationer med elever... Referenser Anderson, D. Kunskap för politik: Att förbättra utbildning genom forskning. New York: The Falmer Press. Ave, M. Jesuit High-lärare avskedas på grund av anspråk på tjänstefel. Barth, R. Förbättra skolor inifrån. San Francisco: Jossey-Bass Publishers. Benson, P.


Alla barn är våra barn: vad samhällen måste göra för att uppfostra omsorgsfulla och ansvarsfulla barn och ungdomar. San Francisco: Jossey-Bass. skoluniformer inom ett skolsystem. Idéer som skoldisciplin, elevers beteende och akademiska prestationer diskuteras tillsammans med exempel på varför olika skolor har implementerat elevernas användning av uniformer. Olika synpunkter presenteras, tillsammans med förespråkare och motståndares oro för det faktiska genomförandet av uniformer. Det finns många motsatta argument i frågan om huruvida offentliga skolelever i USA ska åläggas att bära uniformer eller följa klädkoder.


Förbättring av disciplin och akademisk prestation, minskning av modekonkurrens bland elever är några av de skäl som ges till stöd för att implementera skoluniformer. Men de motsatta synpunkterna hävdar att krav på skoluniformer är en kränkning av elevernas rätt att ... Verk Citerade Brunsma, David. Clinton, William J. Text till presidentmemo till utbildningsminister om skoluniformer Washington DC: U. Newswire, utskrift av presidentens radiotal till nationen. Washington DC: U. Hot om våld inom rådgivning och psykoterapi Det finns en urban legend om en incident på ett mentalsjukhus som fångats på video: en psykotisk patient på ett sjukhus, som har en historia av hotfulla våldshandlingar, lyckas smuggla en skruvmejsel från en arbetare.


Denna patient, beväpnad med nämnda skruvmejsel, barrikaderar sig in i ett rum, tar en sjuksköterska som gisslan och reagerar inte bra på försöken som görs av både psykiatriker och poliser. I slutet sticker mentalpatienten sjuksköterskan som gisslan dödligt i halsen med skruvmejseln. Naturligtvis är den förmodade incidenten på band som har cirkulerat den semi-underjordiska videokretsen i decennier inkluderad i "Faces of Death Volume V" faktiskt en dåligt iscensatt återskapande av en händelse som förmodligen aldrig inträffade i första hand. Men berättelser som dessa har oundvikligen blivit en del av det universella undermedvetna i ett modernt samhälle...


Det kan vara fördelaktigt att hänvisa alla elever som visar varningssignaler till skolkuratorn, men detta kommer bara att vara fördelaktigt om den kuratorn är sympatisk, kunnig, etisk och håller alla elevers bästa i åtanke. Det är dessutom viktigt att se till att rådgivningssessionerna inte stör skolan och sociala aktiviteter i den grad att de faktiskt framkallar mer frustration, ilska och fientlighet för eleven i fråga! Att rekommendera en elev att prata med skolans kurator är vanligtvis ingen farlig mark juridiskt. Att göra detta obligatoriskt kan dock få juridiska konsekvenser, och att göra obligatoriska sessioner med en psykoterapeut till ett villkor för fortsatt närvaro på skolan kan slå tillbaka.


Administratörer och skolkuratorer måste arbeta tillsammans för att skapa en stödjande skolmiljö som främjar kommunikation mellan elever, lärare och kuratorer, så att potentiella problem kan identifieras tidigt och åtgärdas samtidigt som det finns tid att undvika skada på eleven, hans eller hennes kamrater. , eller skolfastighet. Baserat på fynden att "det finns otillräckligt underlag för att rekommendera för eller emot klinikrådgivning av asymtomatiska ungdomar och vuxna för att förhindra sjuklighet och dödlighet från ungdomsvåld" Rådgivning för att förebygga ungdomsvåld , kan det antas att eleverna inte kommer att få en oönskad reaktion från fortsatt rådgivning för att hjälpa till att hantera frågor om våld i skolan.


När man hanterar hot om våld i hemmet finns det många överväganden som måste vägas noggrant för att bestämma det bästa tillvägagångssättet. Rådgivare och psykoterapeuter kan erbjuda hjälp direkt till offer för eller vittnen till våld i hemmet. Andra närmar sig situationen genom att ge råd åt misshandlare, eller förövare av våld i hemmet. Det finns några rådgivningsorganisationer som fokuserar på att bryta våldscirkeln genom att ge råd till missbrukarna, såväl som deras offer. Den hushållsmisshandlare har dock blivit grundligt demoniserad i vårt samhälle. Oavsett om övergreppet är fysiskt, känslomässigt eller på annat sätt kan dessa handlingar definitivt inte motiveras.


Men AMEND-gruppen förklarar att: Våld i hemmet kommer aldrig att försvinna om vi tillhandahåller tjänster endast till offren. Missbrukande män kan förändras om de har datorspelssökningen När man överväger datorernas korta historia, är video- och PC-spel väldigt nya på teknologins tidslinje. Med barnens ständigt ökande intresse och engagemang i denna aktivitet har mycket oro uttryckts över effekterna av dessa spel, särskilt de av mer våldsamma karaktär, på den fysiska och psykiska utvecklingen. Kärnan i debatten är frågan om de är skadliga för en ung persons hälsa. Det finns specifika farhågor om sådana faktorer som aggression, missbruk, kriminell aktivitet, fetma och minskad akademisk prestation.


Studier hittills visar både positiva och negativa resultat från att spela video- och PC-spel. Vissa undersökningar visar att lekande eller observation av våldsamma... Referenser Citerad Anderson, C. Dill "Videospel och aggressiva tankar, känslor och beteende i laboratoriet och i livet. Journal of Personality and Social Psychology, , 78, Ask, A. Winefield, "Att döda eller inte döda: konkurrenskraftig aggression hos australiska tonårsmän under videospel. van Feilitzen och U. Carlsson Eds. Göteborg, Sverige: UNESCO International Clearinghouse on Children and Violence on the Screen, Bowman, R.


Tan, Frågan är fortfarande diskutabel, men man kan hävda att den vanliga bedömningen var fruktansvärt fel i kulturell mening" rätt Skolor och utbildningsinstitutioner spelar en viktig roll i att lära ut religiösa traditioner och förmedla kunskap om religion. Den viktigaste aspekten av att undervisa i religion är att anta rätt metod för undervisning. Att undvika kontroversiella och extremistiska synpunkter och inkludera positiva inslag från religiösa läror från olika religioner skulle kunna bidra till att utveckla toleransen hos den generation som växer i en era när det religiösa våldet är på topp. Other School of Thought Den andra skolan talar mot religion när det gäller att kontrollera våld.


De hävdar att det är religionen som uppmuntrar till våld enkelt på grund av religiösa skillnader. Människor som tillhör en religion anser dem vara överlägsna andra. Exempel på alla större religioner inklusive kristendomen kan ges när dessa religioner framkallade... Verk som citeras Wright, Elliott a. Phi Delta Kappan. Volf, Miroslav. Det kristna århundradet. 10 april, : Bennett, Gary L 'Att förebygga skolvåld: är religionen svaret'. Gratis förfrågan. Höst: Vernon, Glenn M. Religionssociologi. New York: McGraw-Hill, polisskydd vid skolor i ljuset av prickskyttattackerna samt skolskjutningarna som har inträffat under åren.


Uppsatsen presenterar ett studieförslag och en litteraturkritik om allmänhetens önskan och vilja att stödja polisskydd som dagligen placeras i grundskolor och mellanstadier. Det fanns fem källor som användes för att slutföra denna artikel. En av de saker som amerikaner är stolta över är den frihet som ges genom att bo här. Den friheten inkluderar vägran att bli en polisstat eller något som representerar en polisstat. För närvarande står nationen dock vid ett vägskäl när det gäller eleverna i skolan. Under de senaste åren har studenter skjutit elever, främlingar har skjutit elever och senast har DC-sniperen riktat in sig på elever.


Föräldrar blir allt mindre säkra på skolans förmåga att... Referenser Colavecchio, Shannon HOUSE PASSER MALONEY SCHOOL COPS BILL. Gold, Maria Polisens närvaro i skolor är en tillgång, säger rapporten; Resurshandläggare hanterar mestadels mindre incidenter. Gäng i den offentliga skolan Många skolor, särskilt i stads- och förortsområden, fortsätter att registrera gängrelaterade aktiviteter i sina lokaler och involverar sina elever. Denna studie uppskattar farorna som är förknippade med sådana gäng för skolorna och andra intressenter runt dem. Olika lagar och förordningar har antagits i olika delstater i USA.


tillåta föräldrar att dra ut sina barn från vissa offentliga skolor. Skolor som är kända för gängrelaterade problem kommer att förlora elever. Detta dokument ger omfattningen av åtgärder som skolor vidtar för att ingripa, förebygga och undertrycka omfattningen av våldsam gängaktivitet samtidigt som de upprättar krishanteringsplaner. Strategierna är utvecklade för att ta itu med potentiella handlingar av skolvåld inklusive gängaktivitet. Gängmedlemmar för in sina attityder, beteenden och konflikter till skolans sammansättningar. De farliga gängfrågorna och aktiviteterna i ett visst samhälle äger rum inom lokala skolor. Gängmedlemmar tar emot varandra inom... Referenser Branch, C. Ungdomsgäng: Gamla frågor, nya tillvägagångssätt. Garot, R. Vem du hävdar: Utför gängidentitet i skolan och på gatan.


NYU Press Kinnear, K. Gangs: A Reference Handbook. New York: ABC-CLIO. Macnab, N. Uncle Sam's Schoolhouse: Mobbning, rovdjur och elever. New York: Dog Ear Publishing. Internet: Sekretess för gymnasieelever En analys av integritetsfrågor och gymnasieelever i USA idag I informationsåldern fortsätter frågan om intrång i integriteten att dominera rubrikerna. Det verkar som att fler och fler människor blir offer för identitetsstöld, en av de största formerna av integritetsintrång, och personlig information om nästan alla i världen är tillgänglig med ett musklick.


I den här miljön kan någon, särskilt gymnasieelever, rimligen förvänta sig att ha någon grad av integritet? Gymnasieelever skyddas trots allt inte av många av samma konstitutionella garantier som vuxna, men deras behov av privatliv kan vara lika stora, eller större, än deras vuxna motsvarigheter. För att avgöra vilket mått av integritet, om något, gymnasieelever kan förvänta sig hemma och i skolan idag, ger detta dokument en översikt över frågan om... Referenser Alarmerande antal tonåringar som är beroende av internet.


Korea Times, 3. Albanes, R. Marijuana, ungdomar och polisen: vad gymnasieelever tror om upptäckt och verkställighet. Canadian Journal of Criminology, 40 4 , Black's law dictionary. Paul, MN: West Publishing Co. Om dessa människor kontrollerar allt, kommer deras agenda med stor sannolikhet att informera om vilken typ av skolgång som ges till ungdomar. Om föräldrar inte vill att deras barn ska utbildas enligt oligarkins agenda, bör de ha möjlighet att tillhandahålla alternativ skolgång, såsom hemundervisning, charterskolor och så vidare. Jag skulle personligen föredra hemundervisning eftersom jag gillar att ha kontroll över utbildningen själv, men att ha tid för det kan vara svårt om du redan arbetar heltid, så charterskolor skulle vara ett annat alternativ.


Att hitta en skola som är säker... Skälig misstanke -- En noggrant övervägd presumtion, baserad på specifika fakta och omständigheter, att en person sannolikt är inblandad i brottslig verksamhet. Innan en tjänsteman kan agera på denna nivå av misstanke måste han ha tillräcklig kunskap för att få en rimligt försiktig person att dra slutsatsen att ett brott har begåtts eller är på väg att begås av den misstänkte. Den fjärde ändringen dikterar att alla människor är garanterade mot orimliga husrannsakningar eller beslag av deras person eller personliga tillhörigheter. Fortfarande även om en elev har mindre av denna rätt på grund av att domstolen ger mer spelrum till skolor i elevens säkerhet och välbefinnandes namn. Är detta ett intrång i elevens integritet?


Elevernas integritet eller bristande integritet i skolan, hur mycket integritet ska eleverna ha eller behöva? Ett skåp är det enda stället... Bibliografi American Civil Liberties Union of Utah. Sökning och beslag. Personlig integritet. Avsikten är att hjälpa till att främja enighet i grannskapet snarare än brottsbekämpning som ett sätt att åstadkomma långsiktiga förbättringar till våra elevers liv. aatinen, 1 Personalplan: Bemanningen skulle bestå av en redan befintlig lärarpersonal. Våra lärare skulle få lämplig utbildning liknande den kulturella utbildningen som föregick vår övergång till flygskolestatus. Handlingsplanering: Det primära målet är att utveckla en läroplan centrerad kring aktuell kunskap, öppet diskussionsformat och planerat samhällsengagemang som stöds av artiklar som den av aatinen. Ansvaret inkluderar icke-dömande och tillhandahållande av korrekt information.


Planen bör genomföras ett år efter det att detta förslag godkänts. Utvärdering: Målen för programmet kommer att utvärderas med hjälp av undersökningar, som ska genomföras bland lärare och familjer. Kommunikation: Målen för programmet kommer att kommuniceras till allmänheten genom lokala möten i stadshusstil. Bibliografi Följande... Jaatinen, J. Droger i skolan: Hur skolsamhället tar itu med problemet inom en interaktionell ram. Contemporary Drug Problems, Jeynes, W. Sambandet mellan ungdomars konsumtion av olika droger och deras akademiska prestationer. American Journal of Drug and Alcohol Abuse, Lowry, R. Cohen, L.


Modzeleski, W. Kann, L. Collins, J. Kolbe, L. Våld i skolan, droganvändning och tillgång till illegala droger på skolans egendom bland U. gymnasieelever. Journal of School Health, Rap Music: The Result of Violence Rapmusik är ett fenomen som saknar motstycke i Amerika, vid ingen annan tidpunkt har en musikform vuxit sig på ett sådant sätt och gripit en nation så fullt ut. Medan rapmusik har sina rötter i getton i U.S.A. Och den svarta kulturen, det är nu en fullskalig industri som vänder sig till de beröstade ungdomarna i Amerika och överbryggar alla klyftor på kultur och social nivå. Faktum är att en av de för närvarande mest kända rapparna, och relevant för detta ämne, är vit, liksom de flesta av de nuvarande köparna och lyssnarna på rapmusik.


Våld och rapmusik är sammanvävda på ett sådant sätt att det är omöjligt att helt tvinna upp dem, men att titta på orsaken till och resultatet av våldet är ett annat ämne som måste diskuteras eftersom det har långtgående konsekvenser, inklusive regeringens kontroll av musikindustrin. Bibliografi Villani, Susan. The National Media Violence Study, Federman, , , , "Att förebygga och producera våld: en kritisk analys av svar på skolvåld. Bayles, Martha. Hole In Our Soul: The Loss of Beauty and Meaning in American Popular Music, av New York: The Free Press, Doherty, Brian. Lyssna! Eminem ger en röst till sin generation, 18 februari, numret av Detroit News. Vapensäkerhet lärs ut i skolor? Syftet med denna blandade metodstudie av Cecelia Obeng var att fastställa behovet av att lära ut vapensäkerhet för elever i pre-K till årskurs 6.


Dessutom hoppades forskarna att avgöra vilka lärare som ansåg var mest kvalificerade att lära barn om vapensäkerhet och att avgöra om vapensäkerhet skulle undervisas om den lämpligaste årskursen. I det fanns 3, skjutvapenrelaterade dödsfall bland barn i åldern 15 år och yngre. Ungefär en tredjedel av U. hem med barn har skjutvapen. Undersökningar visar att antalet dödsfall i skjutvapen bland barn är nära relaterade till tillgången på vapen i hemmet. Denna studie genomfördes i två län i en enda... Referenser Obeng, C. Bör skolsäkerhet läras ut i skolor? Lärarnas perspektiv. Journal of School Heatlh. Skolor är idag under press att ge eleverna maximala möjligheter till en så bred utbildning som möjligt.


Samtidigt är skolmiljön och klassrummet relativt säkra och skyddade, men också restriktiva när det gäller att isolera elever från omvärlden i allmänhet. För att hitta en balans mellan säkerhet och lärande väljer lärare ofta att inkludera utflykter utanför skolans gränser. Dessa studiebesök är utformade för att ge eleverna en praktisk inlärningsupplevelse för att komplettera den information de förväntas internalisera i klassrummet. För att maximera de positiva effekterna av denna erfarenhet har det västra australiensiska utbildningsdepartementet skapat ett policydokument för att avslöja de specifika kraven på elevers säkerhet under sådana resor.


Detta är då också den uttalade bakgrunden till policyn, i och med att eventuella riskfaktorer relaterade till utflykter utanför skolans lokaler måste mildras på ett sådant sätt... Jag håller helhjärtat med författaren. Slumpmässiga handlingar av vänlighet gör världen och vårt samhälle till en bättre plats. Vi måste bli mer medvetna om kopplingarna mellan människor. Vi behöver le mer, behandla andra med djup respekt och inse vilken inverkan våra handlingar har på andra människor. Istället för att gå runt arga hela dagen måste vi utveckla en positiv sinnesstämning och tala och agera med vänlighet. Universell hälsovård skulle återspegla en djupgående förändring i vår kultur. Vi har blivit så fokuserade på vår självständighet att vi glömt värdet av att dela och bry oss.


Vår själviskhet och girighet har lett till en situation där de flesta amerikaner inte har råd med adekvat sjukvård. Ändå är amerikaner rädda för att göra små uppoffringar som kan gynna vårt samhälle, som att betala lite mer skatt för att finansiera ett verkligt universellt system... Oviljan att gå till skolan antogs ligga hemma. Det antas att barnet har en benägenhet att stanna hemma där förälderns välbefinnande är garanterat. Föräldrarna visualiserar i sin tur att problemet med skrämsel av sina barn är förhärskande i skolor.


Psykologerna finner dock att benägenheten att undvika skolorna är en konsekvens av olika faktorer med deras reaktion på både hemmets och skolans stressfaktorer. Den samtida tanken om skolfobi skildrar att det finns några barn som nekar att gå i skolan på grund av separationsångest. Skolfobi De flesta barn som är ovilliga att gå i skolan är mellan åldrarna år. Hos vissa är motviljan som ett försök att undvika obekväma känslor förknippade med skolan. Fobin är förknippad med rädslan för att bli kritiserad eller utvärderad. Ibland särskilda aktiviteter som... Referenser Anandalakshmy. Barnet i skolan. Åtkom den 16 februari, Mobbning i skolan. Åtkom den 16 februari, Hogan, Maureen. Skolfobi.


Psykolog i Nassau län. Tillträde den 16 februari, Starting School. American Academy of Child and Adolescent Psychiatry. Läst den 16 februari, Författaren till artikeln, "Acheving the Challenge: Meeting Standards in the Continuation High School" Stits, berättade att "före , fanns många fortsättningsgymnasier i distrikt där förväntningarna var begränsade till att hålla eleverna i skolan som mycket som möjligt", och även idéerna var att hålla dessa fortsättningsstudenter "borta från det traditionella gymnasiets campus. Men så småningom förändrades bilden av fortsättningsskolor i Kalifornien, eftersom samhällen fler och fler försökte förhindra skolavhopp, och behovet av en gymnasieexamen blev också viktigare, skriver Stits.


I en artikel i tidskriften Thrust... Arbetar Citerade Arlington Public Schools. Alternativ utbildning: Syfte, Mission, Tro. Hämtad nov. Community College Week. Våld i skolan är riktigt dåligt för eleverna. På några sätt kan vi stoppa skolvåld. Det första vi kan göra är att ta bort vapen från hushåll som har barn i en påverkbar ålder. Våld i skolor kan utgå från vad som helst och studier visar att offentliga skolor har mest våld jämfört med privata skolor. Säkerhet i skolor är mycket viktigt alla elever ska kunna gå i en skola med vetskapen om att ingen kommer att vara där för att skada dem men det kommer aldrig att hända våld finns överallt […]. Våld i skolan mot elever kan orsaka psykisk och fysisk smärta.


Den fysiska smärtan de får kan göra att de blir inlagda på sjukhus. Ibland får det skolvåld att elever skjuter upp skolor. Elever som tittar på aggressiva TV-program börjar bli tuffare och mindre känslomässiga. TV främst […]. Skolskjutningar har först nyligen blivit ett nationellt angelägenhet. Det finns människor som tror att de som begår skolskjutningarna faktiskt är offer själva och har blivit mobbade. Andra tror att det inte finns något samband […]. Vapenbaserat våld i skolan kan spåras tillbaka till 1800-talet. Enligt en artikel av Matthew Pearl inträffade den allra första skolskjutningen i Charlottesville, Virginia när en elev vid namn Joseph Semmes sköt professor John Anthony som efter tre dagar hade dött av sina skador.


I det här fallet visar trenden […]. Skolskjutningar har ökat och är vanligare än någonsin tidigare. En alarmerande trend är att den överväldigande majoriteten av 2000-talets skyttar var tonåringar, vilket tyder på att det nu är lättare för […]. Våldet i skolor, särskilt gängvåld, har ökat under de senaste XX åren. Gängmedlemskap ansågs en gång i tiden vara ett problem som endast ställs inför skolor i innerstaden, men gäng är nu spridda över förortsområden Sharkey, forskning har funnit att gängmedlemskap bland elever avsevärt kan påverka utbildningsmässiga, sociala och känslomässiga prestationer. I skolor, […]. Många former av våld finns i offentliga skolor och stör elevernas liv.


Med alla dessa incidenter i nyheterna, […]. Skolskjutningen i april på Columbine High School i Colorado förändrade hur USA uppfattar mobbning, våld, vapenrättigheter och hotet om en skolattack. Oftare än vi kanske vet kämpar människor för att känna sig bekväma i kläder av rädsla för att de ska bli dömda. Därför är uniform en perfekt lösning. Det är ett bra sätt att undvika problem som är förknippade med fashionabla preferenser bland individer. Elever stöter på dessa svårigheter från när de plockar fram kläder till […].


För många barn är traumaexponering en vanlig och kronisk upplevelse. Barndomstrauma är en komplex upplevelse som kan innefatta övergrepp, misshandel och försummelse och är ett mycket utbrett, stort socialt problem av världsomspännande oro. Prevalensen […]. Litteraturgranskning Våld i media som i tv, videospel eller filmer har väckt stor oro angående dess effekter på vissa befolkningsgrupper. Medievåld porträtterar olika grafiska bilder och scener som förmedlar kriminella handlingar eller skräckliknande grafik som blod. Genom studier av våld i massmedia har det skett en […]. Instagram, snapchat, facebook etc... är former av sociala medier, en plats där unga tonåringar och barn kan fortsätta att uttrycka sig. Nu har problem som nätmobbning, distraktion, depression och till och med narcissism uppstått ur […].


I sin uppsats förklarar Jones hur det är viktigt för barn att ha ett medium där de kan uttrycka sina känslor i, istället för att förtränga dem djupt inom sig själva. Jones vidhåller […]. Vet inte var jag ska börja? Ge mig dina papperskrav så kopplar jag dig till en akademisk expert. Plagiatkontroll Gör kontrollen.

No comments:

Post a Comment