Monday, February 28, 2022

Varför är romeo och julia en tragediuppsats

Varför är romeo och julia en tragediuppsats



Romeo ansåg inte att livet var dyrbart. De trodde att kärlek var allt, utan kärlek borde de dö. Antal sidor. Denna omogna attityd visade att Juliet också var häftig. Romeo och hon var inte mogna nog att tänka på kärlek och äktenskap.





Citera denna sida



Det finns många anledningar till att det är en tragedi. Det tragiska slutet på berättelsen kunde undvikas om människor reagerade på andra på ett lämpligt och eftertänksamt sätt. Om Montague och Capulet inte var fiender, kan incidenterna, förvisningen av Romeo och dödsfall av fem unga människor förhindras. Karaktärerna i denna pjäs var alla häftiga. Deras känslor grumlar logiken. Till exempel huvudpersonen, Romeo i början varför är romeo och julia en tragediuppsats denna pjäs var kär i Roselyn som inte gav något svar på sin kärlek. Sedan var han så upprörd att han var ett spöke som fick instruktioner att spöka. Detta visar att han var en känslomässig person. För första mötet med Julia i kapulettens fest, blev Romeo kär i Julia trots att han inte visste något om Julia.


Hans känslor grumlar hans logik. Han försummade faran och klättrade upp på väggen för att hitta Juliet efter festen. Och dessa unga par bestämde sig för det varför är romeo och julia en tragediuppsats gifta sig nästa dag. De har precis träffats inte mer än en natt men de bestämde sig för att gifta sig bara dagen efter. Du kan se hur känslomässiga de är. Han stannade aldrig upp och tänkte allvarligt på konsekvensen efter mordet. Romeo ansåg inte att livet var dyrbart. Han valde att avsluta sitt liv medan han visste att han var förvisad av prinsen och inte kunde stanna hos sin älskare, Juliet igen. Även om broder Laurence stoppade honom, lärde han sig aldrig en läxa att klämma ner sig själv när han stod inför några svårigheter. Medan han visste att Juliet var död, tog han sitt liv utan att klargöra om det är sant eller inte.


Förutom Romeo var Julia också en känslomässig person. Romeo och hon var inte mogna nog att tänka på kärlek och äktenskap. De trodde att kärlek var allt, utan kärlek borde de dö. Denna tanke ledde till att Juliet blev känslosam. Juliet var så omogen att hon inte hade kontrollerat sin kärlek till Romeo ens att träffas på bara en natt. Hon gick med på att gifta sig med Romeo, vilket hon inte tänkte vidare på deras föräldrars känslor om de var gifta. Denna omogna attityd visade att Juliet också var häftig. Dessutom, efter att hon visste att hon var tvungen att gifta sig med en annan kille, Paris. Hon låtsades dö i hopp om att få leva med Romeo. Hon tänkte inte på sina föräldrars känslor och hur farligt det var att ta drycken.


Hennes känslor grumlar hennes logik och detta kunde inte förhindra det tragiska resultatet av berättelsen. Inte bara detta unga par var omoget och känslor, även en vuxen, broder Laurence var också känslomässig. Han bestämde sig för att gifta sig med Romeo och Julia som träffades inte mer än en dag. Han var så fånig att han inte tänkte på hur arga deras föräldrar kan bli om de visste att deras barn gifte sig i hemlighet. Han ansåg inte att de fortfarande var unga och omogna för att gifta sig. Hans hätska ledde till det stora misstaget när han skickade broder Johannes med brevet till Romeo istället för Balthasar och Romeo visste inte sanningen och tog livet av sig.


Hans känslor ledde också till Juliets död när han lämnade Juliet ensam i graven utan att tänka på att hon kunde ta livet av sig. Eftersom han inte kände till Julies verkliga känslor, ledde hans blinda lydnadstanke till Juliets död. Romeo, Julia, Friar Laurence och Lord Capulet agerade alla hastigt och ledde till att historien blev tragisk. Faktum är att känslor alltid grumlar logiken. Om vi ​​tänker noga innan vi skådespelare reagerar kan allvarliga dåliga resultat förhindras, varför är romeo och julia en tragediuppsats. Men i denna berättelse, varför är romeo och julia en tragediuppsats, karaktärerna var häftiga och dessa ledde till det tragiska slutet på en kärlekshistoria. Jag är Edwin! Vill du få en skräddarsydd uppsats? Vad sägs om att få en skräddarsydd?


Hoppa till innehåll Romeo och Julia är en tragisk kärlekshistoria. Beställ nu. Essä Romeo och Julia True Love Essä. Föregående Tidigare inlägg: Vårt går helt rätt och barnet kan. Nästa Nästa inlägg: Distributiv motpart. Som en mindre kongress. Kolla in det.





5 punkt uppsats om respekt



Till exempel var huvudpersonen, Romeo i början av denna pjäs, kär i Roselyn som inte gav något svar på sin kärlek. Sedan var han så upprörd att han var ett spöke som fick instruktioner att spöka. Detta visar att han var en känslomässig person. För första mötet med Julia i kapulettens fest, blev Romeo kär i Julia trots att han inte visste något om Julia. Hans känslor grumlar hans logik. Han försummade faran och klättrade upp på väggen för att hitta Juliet efter festen. Och dessa unga par bestämde sig för att gifta sig nästa dag.


De har precis träffats inte mer än en natt men de bestämde sig för att gifta sig bara dagen efter. Du kan se hur känslomässiga de är. Han stannade aldrig upp och tänkte allvarligt på konsekvensen efter mordet. Romeo ansåg inte att livet var dyrbart. Han valde att avsluta sitt liv medan han visste att han var förvisad av prinsen och inte kunde stanna hos sin älskare, Juliet igen. Även om broder Laurence stoppade honom, lärde han sig aldrig en läxa att klämma ner sig själv när han stod inför några svårigheter. Medan han visste att Juliet var död, tog han sitt liv utan att klargöra om det är sant eller inte. Förutom Romeo var Julia också en känslomässig person. Romeo och hon var inte mogna nog att tänka på kärlek och äktenskap. De trodde att kärlek var allt, utan kärlek borde de dö.


Denna tanke ledde till att Juliet blev känslosam. Juliet var så omogen att hon inte hade kontrollerat sin kärlek till Romeo ens att träffas på bara en natt. Hon gick med på att gifta sig med Romeo, vilket hon inte tänkte vidare på deras föräldrars känslor om de var gifta. Denna omogna attityd visade att Juliet också var häftig. Dessutom, efter att hon visste att hon var tvungen att gifta sig med en annan kille, Paris. Hon låtsades dö i hopp om att få leva med Romeo. Hon tänkte inte på sina föräldrars känslor och hur farligt det var att ta drycken. Hennes känslor grumlar hennes logik och detta kunde inte förhindra det tragiska resultatet av berättelsen.


Ändå gillade Shakespeare att skildra kärlek i en alternativ stil i motsats till den ödmjuka formen av den vackra känslan, eftersom han valde vägen för en skoningslös, otrolig känsla som fångar människor och skjuter dem mot deras verklighet, och ibland mot dem själva. Shakespeare avslöjar denna tilltagande kraft av tillgivenhet genom att skildra den som en typ av religion från Romeo och Julias huvudmöte. Juliet vet för närvarande att det inte kommer att finnas någon chans att kompromissa med sin pappa. Hennes umgänge med Romeo har förlorat Juliet sin familj oavsett resultatet. En aktuell publik kan reagera i kontrast till vissa delar av pjäsen - behandlingen av damer och Juliaperioden, till exempel.


I vår allmänna allmänhet skulle Juliet i alla fall ses som ett barn och Romeo skulle ha lika stora svårigheter för sin förening med den minderåriga Juliet som han skulle vara för mordet på Tybalt. Men trots det är våra känslor hos det ungdomliga paret som inte var ansvariga för kampen mellan sina föräldrar men som behövde utstå biverkningarna. Olyckan är ofrånkomlig hela tiden. Från den andra ser Romeo först Julia och de delar sin första kyss de sliter med huvudet först mot deras bortgång. Varför Romeo och Julia är en tragedi. com, 12 juli, Öppnad 7 januari, com , jul Varför Romeo och Julia är en tragedi. Beställ papper som detta. Gillade du det här exemplet? Skriv dina krav och få professionell hjälp. Deadline: 10 dagar kvar.


Antal sidor. E-post Ogiltig e-post. En professionell skribent kommer att göra ett tydligt, felfritt papper åt dig! Fastnade på idéer?

No comments:

Post a Comment